Un mărțișor inedit.. o carte!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  „Bookurie fără etichetă” reprezintă un mic târg de carte și este prezentat de tineri entuziaști din Galați, pe toată perioada lunii martie

  Acest proiect constă în ambalarea întregii cărți într-o coală de hârtie în așa fel încât să nu i se vadă coperta (titlul, autorul, etc.), iar cititorul o va cumpăra fără să știe despre ce carte este vorba. Este stabilit un preț standard de 10 lei pentru fiecare carte, astfel prețul să nu facă nici el diferența.

  Scopul proiectului este acela de a strânge fonduri pentru proiectului Cluburilor Rotary, acela de a înființa un centru regional de tratament pentru copiii cu probleme neuro-motorii, promovând în același timp lectura în cadrul unui eveniment dinamic, bazat pe interacțiune și experiență culturală.

  Prin prezentul proiect, încurajăm cititul, dar și ideea de a nu judeca o carte după copertă, făcând lectura mai interesantă, tocmai pentru că cititorul nu știe ce îi rezervă paginile acelei povești. În acest fel încurajăm oamenii să achiziționeze o carte în funcție de câteva cuvinte descriptive, să susțină o cauză nobilă și să ajute la reciclarea unor cărți pe care alții nu le mai folosesc.

  În prezent vă puteți întâlni cu standurile noastre în locațiile din Universitatea Danubius și Restaurantul Craft- Rebel Food. Detalii pe pagina de Facebook Rotaract Galați.

  O primăvară minunată și multe „BOOKurii”!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img