Breaking news:

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume și cum îți croiești pașii prin călătoria vieții? Mai liberă? Mai frumoasă? Mai încrezătoare? Sau poate, mai puternică?
Dar cum ar fi să fii pur și simplu mai mult TU?

Descoperă filosofia Teratai!

Pășește și tu în universul Teratai și descoperă o lume creată special pentru a te pune în valoare, pentru a-ți potența autenticitatea și spiritul tău unic! E conceptul pe care se bazează și filosofia TERATAI (însuși numele fiind derivat din „Bunga Teratai”, care în indoneziană înseamnă Floare de Lotus), devenind un simbol al rafinamentului și stilului inconfundabil.

Meșteșugul unic al bijutierilor artizani din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii
Izvorât din pasiunea pentru frumos, armonie, împlinire, libertate și conexiunea indisolubilă cu natura, brandul Teratai îndeamnă spiritul feminin să își onoreze unicitatea, celebrând-o, în întreaga ei splendoare, prin bijuterii deosebite, realizate manual în ateliere de bijuterii cu tradiție din diverse colțuri de lume.

De la inele delicate, cu detalii și motive fascinante, la coliere rafinate, pline de stil și personalitate, la brățări sofisticate și cercei precum niște adevărate opere de artă în miniatură, bijuteriile ce poartă marca Teratai se remarcă prin lucrătura fină, elaborată, definită de farmecul meșteșugului unic al fiecărei comunități de bijutieri din care provine.

Colecțiile de bijuterii Teratai – handmade – în ediții limitate

Colecția de bijuterii din Bali impresionează prin tradiția îndelungată a tehnicilor cu care sunt create, precum Jawan, granulație, filigran, dezvăluind modele absolut cuceritoare.
Maeștrii bijutieri din Portugalia completează oferta de bijuterii inedite Teratai cu simboluri specifice, inspirate din natură, arhitectură, design și istorie, ce sunt puse în valoare prin deosebita lucrătură filigran. Poți vedea întreaga gamă de bijuterii din argint și argint placat cu aur, realizate manual, și toate colecțiile Teratai disponibile aici: https://teratai.shop.

Bijuterii cu dor de vis și cu drag de tine!

Astfel, purtând bijuteriile Teratai, fiecare colț de lume ajunge la tine și trăiește, odată cu tine, îți mângăie pașii și te urmează, îndeaproape, atunci când străbați drumuri largi sau când urci pe cărări strâmte ca să ajungi la visele tale.

Orice bijuterie Teratai devine, astfel, o mantră ce te însoțește pretutindeni pentru a-ți reaminti de tine, dar și de ceea ce contează cu adevărat.

Poartă bucurie!

Găsește-ți și tu piesele preferate de bijuterii în magazinul online Teratai: https://teratai.shop și, din 16 mai, bucură-te de primul boutique Teratai, amplasat în parcul „Spicu”, unde te așteaptă îndrăgitele colecții de bijuterii ale brandului.

În plus, această oază luminoasă, încărcată de bine și frumos îți făgăduiește, totodată, că va deveni unul din locurile tale preferate, un spațiu de răsfăț, un refugiu binemeritat din tumultul cotidian. Aici vei găsi mereu o atmosferă caldă, armonie și mici evenimente menite să te inspire, pentru ca tu să te bucuri, de fiecare dată, de experiențe frumoase pentru tine și pentru sufletul tău.

O incantație magică ce te poartă prin și peste lume

Poartă și tu mereu cu tine bucuria aventurilor tale preferate, a călătoriilor unde ți-ai făurit amintiri dragi sau unde abia aștepți să ajungi. Exprimă-ți pasiunea pentru culturile care te-au fascinat și în care ai regăsit, cu inspirație, o parte din tine. Teratai e povestea ce se țese cu drag de tine, pentru tine, pentru a exprima și purta, mai departe, ceea ce tu ai mai bun și frumos de oferit lumii! E motivație, emoție și simțire!

Poartă bucurie, fii poezie și scrie-ți povestea așa cum simți, cu Teratai!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 89

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...