Breaking news:

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul emoției? Și în timp ce savurezi o cafea, la doar câțiva pași distanță, stă așezat cineva cu care faci schimb de zâmbete și povești… Ca în vremurile de dinainte de „swipe-up”.

Ideea de a redescoperi bucuria gusturilor sănătoase, a puterii comunității locale, pasiunea pentru cafeaua de calitate, dar și dorința de a da un strop de culoare prin gastronomie modernă și atmosferă vibrantă, i-au motivat pe Bianca Dima și Claudiu Cojocaru să facă un update poveștii începute la EveLine Juice & Bakery, creând, alături de Daria Popescu și Egemen Yildirir, inspirați din călătoii și cu experiența de lucru din bucătăriile americane, MANGOLIV – healthy station.

„Ne-am dorit să aducem conceptul de comunitate în Galati, prin intermediul acestui brand. Cafeaua de specialitate și preparatele healthy, combinate cu interacțiunea ospitalieră a colegilor noștri, au creat prilejul de a aduce oamenii împreună cu adevărat.”- echipa MANGOLIV.

Proaspăt, făcut pe loc, din ingrediente fresh și cât mai bio

Pe strada Domnească nr. 130 poți faci un popas la noua stație sănătoasă, acolo unde găsești gustări energizante, sandwich-uri, piadine, salate echilibrate, smoothie-uri delicioase, sucuri presate la rece, ceaiuri energizante, dar și deserturi fără premix-uri și aditivi. Toate deliciile sunt pregătite din ingrediente cât mai sănătoase, pentru a găsi rapid o alternativă fit, calorică și gustoasă.

La o cafea bună și o porție de zâmbete

Cafeaua este una dintre cele mai bune ocazii de a aduna o comunitate, de a crea un concept care să aducă oamenii mai aproape. Cafeaua nu mai e un monolog, nu e despre a oferi și a primi, este un dialog constant. Iar la MANGOLIV e despre a asculta, a comunica cu clienții și a le oferi confortul familiar pentru care și-ar dori să revină, alături de o cafea de specialitate, menită să facă ziua mai bună.

„We can’t wait to meet you!” – MANGOLIV

Fără discrepanțe între aparență și esență, interior și exterior, decorul minimalist, caracterizat de o estetică modernă, combină perfect verdeața plantelor, lemnul și nuanțele de gri antracit. Atmosfera relaxantă, muzica în surdină și aroma deserturilor, fie că vorbim despre brioșele cu nuttela, banana bread sau carrot cake, creează locul în care te poți detașa de ritmul agitat al orașului sau locul în care poți lucra remote, având suficientă inspirație.

Angajament zilnic pentru bunăstarea ta!

În drumul spre facultate, atunci când faci o plimbare în grădina publică sau când ai poftă de ceva bun și sănătos, de un boom de energie, treci pe la MANGOLIV – healthy station, locul în care te simți mereu binevenit.

Pentru detalii și comenzi, accesează pagina de facebook – Mangoliv și instagram – mangoliv.here. În curând, livrări disponibile pe Glovo și Tazz!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 4

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...