Urmează tendințe noi și exclusiviste în materie de nunți la Traian Parc

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Accesorii și detalii care de care mai atractive și impresionante

  Cât de mult ne place să fim în ton cu tendințele noi și să descoperim elementele inedite și exclusiviste ale fiecărui sezon, indiferent de ce domeniu al vieții noastre este vorba!

  Nici industria evenimentelor și a nunților nu se lasă mai prejos și surprinde, cu fiecare nou sezon, prin noi trenduri, accesorii și detalii care de care mai atractive și impresionante.

  Urmează tendințe noi și exclusiviste în materie de nunți la Traian Parc, dacă și tu îți dorești un eveniment cu adevărat ”state of the art”!

  Poate cel mai fericit aspect al fiecărui nou sezon de nunți este maniera în care acesta își întâmpină sărbătoriții și transfigurează stilul anterior pentru a adăuga noi forme, noi elemente de design, cromatică, decor sau aranjamente florale.

  Efect feeric cu lumină ”statement” la Traian Parc

  Compoziția și reușita unei nunți este radical influențată de tipul și efectul de lumină pentru care optezi. În acest sezon lumina rămâne una din vedetele-cheie ale evenimentelor marca Traian Parc, pentru ca tu să te bucuri de o adevărată provocare de magie și lumină, pentru un spectacol feeric de neuitat.

  Tu ce alegi pentru nunta ta? Care este elementul distinctiv care vrei să transforme evenimentul tău în unul cu adevărat memorabil? Vino și planifică împreună cu experții de la Traian Parc nunta pe care ți-o dorești și fii în ton cu noile tendințe ale sezonului!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img