Breaking news:

Ursitoare la botezul tău!

Vă aflați în căutarea ursitoarelor care să îi ureze “Bun Venit!” noului membru al familiei dumneavoastră, la petrecerea de botez? Suntem aici să vă îndeplinim dorinţa.
Dar….de fapt…. Cine sunt ursitoarele? Conform tradiției populare, după naștere, fiecare copil își primește destinul de la ursitoare. Ele sunt ființe magice, pe care nimeni nu le-a văzut și pe care, mult prea puțini le-au auzit. Un lucru e sigur: ceea ce sortesc ele, întotdeauna se îndeplinește! Pornind de la această idee, am creat un spectacol de bun gust și rafinament.

Ursitoarele noastre așteaptă momentul oportun al petrecerii pentru a-și face apariția pe norișori de fum alb, pe muzică de poveste atent selecționată, rochii minunate și colorate, apărând ca niște prințese fermecate realizând o atmosferă de basm la petrecerea de botez, impresionând invitații cu spectacolul lor magic, dând o notă de poveste întregului eveniment. Ursitoarele noastre sunt frumoase, talentate, cu experiența și cu înclinații artistice, oferindu-vă servicii de top de o calitate garantată. Noi investim în autenticitate, veridicitate și ducem mai departe tradițiile cu fiecare petrecere de botez în care le ursim minunilor din viaţa dumneavoastră sănătate, înțelepciune, noroc, iubire și un viitor frumos și luminos!

După ce momentul s-a încheiat, prințesele ursitoare nu-și iau încă rămas bun de la bebeluș și de la invitați. Cu siguranță, copilul înconjurat de părinți și nași se vor fotografia cu frumoasele zâne ursitoare dar și cu invitații şi vor dori să aibă o amintire cu personajele ursitoare ale copilului. Închirierea ursitoarelor la botezuri este o decizie de a avea un eveniment reușit, plin de farmec și totodată emoționant și care va rămâne plăcut în amintirea tuturor.

Atmosfera mirifică de poveste este pusă în scena cu ajutorul luminii VU (ultra violete), aducând în fața spectatorilor elemente specifice teatrului de umbre, personaje plutitoare, păsări fantastice, conturând ansamblul poveștilor cu zâne.

Așadar…. dacă dorești un moment special pentru tine și invitații tăi, nu ezita să ne contactezi pe noi – vestitele ursitoare care vom realiza un moment personalizat şi-i vom ura numai de bine copilului. După ce ursitul s-a încheiat, va urma o demonstraţie de dans (popular, cancan, striptease) plin de veselie şi graţie unde ritmul dinamic şi energia debordantă a momentului nu vă vor lăsa să staţi deoparte. Frumusețea și talentul ursitoarelor vor transforma petrecerea într-un moment de neuitat. Pentru o seară perfectă, nu ezitați să ne contactaţi!

La noi, pe tărâmul magic al ursitoarelor, veți afla exact locul în care vom găsi bune soluții personalizate pentru toate solicitările. Suntem flexibili și creativi, și vă invităm să vă convingeți punându-ne la încercare!
Informații la tel 0746423244 (ELENA MARIN)

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...