“Street dance-ul”este un fenomen urban care a ajuns în “mainstream”! După ce înveţi câteva mişcări simţi că poţi dansa ca dansatorii experimentaţi din videoclipurile pieselor preferate. “Street Dance-ul”este distractiv pentru că are mai multe stiluri (breakdance, popping, locking, hip hop new style, house dance și electro dance) care sunt într-o continuă dezvoltare. Atenţie, aceste cursuri de dans creează dependență, şi, cine ştie, poate vei ajunge să inventezi propriile mişcări!

Street dance-ul este cool

Vei dansa pe cele mai recente şi în vogă melodii, alături de colegi la fel de pasionaţi ca şi tine. Şi, poate într-o zi, veţi forma împreună propria trupă de dans.
Te menţii în formă. Este un mod plăcut de a-ţi consuma energia. E o mişcare de tip cardio mult mai plăcută alergatul sau pedalatul.

Elimini stresul

Este dovedit ştiinţific că dansul ajută la menținerea bunei dispoziţii. Prin dans elimini endorfine, care sunt calmante naturale ale corpului.
Îţi construieşti o atitudine extraordinară! Din multitudinea de stiluri ce aparţin street dance-ului, poţi alege ce ţi se potriveşte. Vei ajunge să îţi creezi propriile coregrafii, să ai o mare libertate de exprimare şi să te duelezi în dans (battle 1vs 1).

Dacă te crezi în stare, te aşteptăm la cursurile de Street Dance ale Phoenix Dance Studio!
Sâmbătă şi duminică de la 10.30.

Instructor: Ionuţ Antohe