Breaking news:

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Vacanțe de lux și relaxare, la Terra Clinique Hotel!

Odihna și sănătatea oaspeților săi au întâietate la Terra Clinique Hotel, Complexul de Recuperare și Balneofizioterapie de 4 stele din Estul României.

Axat atât pe servicii de cazare la standarde înalte, cât și pe o ofertă foarte atractivă în ce privește serviciile de refacere și relaxare, Terra Clinique mizează pe o filosofie cu totul aparte. Astfel, un spațiu luxos, ce emană în același timp vitalitate și echilibru, vine în perfectă prelungire a variatelor opțiuni de welness.

Un spațiu perfect de odihnă

Oaspeții sunt întâmpinați de personalul dedicat și amabil și cazat în spații primitoare și intime. În total, 60 de locuri de cazare în camerele duble deluxe, twin deluxe sau de tip apartament, având toate dotările adecvate unei locații de 4 stele.
De remarcat că etajul 4 al hotelului are o terasă cu totul deosebită, astfel încât oaspeții au o vedere spectaculoasă chiar spre lacul din apropiere.
Adăugați amplasamentul complexului într-o zonă rezidențială exclusivistă, lângă Lacul Brateș, și aveți destinația perfectă a oricărei călătorii de afaceri sau de plăcere.

Excelență în servicii de SPA și balneofizioterapie

Dotările de la Terra Clinique transformă această destinație într-una unde ospitalitatea se îmbină perfect cu terapiile de înfrumusețare sau tratamentele de recuperare pentru orice vârstă: piscina interioara, sauna cu infraroșu, saline cu sare naturală sau cu sare de Himalaya, sală de fitness cu echipamente profesionale de marcă germană, cabinete ultramoderne pentru diferite proceuri.

Dintre tratamentele de care puteți beneficia la Baza de Recuperare Medicală, Medicină Fizică și Balneologie a hotelului amintim: laserterapie, limfodrenaj, masaj, împachetări cu parafină, electroterapie, hidrokinetoterapie, cosmetică, tratementee geriatrice, ozonoterapie, terapii Schroth, Yumeiho, trigger points etc.

Cum relaxarea este și ea la înălțime, aveți și alte modalități de a vă destinde și a vă simți bine în sezonul cald: piscină exterioară cu recirculare, jacuzzi, cascade, bar acvatic, zonă de servit masa, terenuri de tenis.

Garantat, la Terra Clinique Hotel sunteți într-o oază de ospitalitate și relaxare, unde aveți parte de o multitudine de tratamente, de care vă bucurați într-un ambient de lux!

Pentru mai multe detalii, accesați www.terraclinique.ro
Programări se pot face la numărul 0336 911.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...