Breaking news:

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Vacanțe de lux și relaxare, la Terra Clinique Hotel!

Odihna și sănătatea oaspeților săi au întâietate la Terra Clinique Hotel, Complexul de Recuperare și Balneofizioterapie de 4 stele din Estul României.

Axat atât pe servicii de cazare la standarde înalte, cât și pe o ofertă foarte atractivă în ce privește serviciile de refacere și relaxare, Terra Clinique mizează pe o filosofie cu totul aparte. Astfel, un spațiu luxos, ce emană în același timp vitalitate și echilibru, vine în perfectă prelungire a variatelor opțiuni de welness.

Un spațiu perfect de odihnă

Oaspeții sunt întâmpinați de personalul dedicat și amabil și cazat în spații primitoare și intime. În total, 60 de locuri de cazare în camerele duble deluxe, twin deluxe sau de tip apartament, având toate dotările adecvate unei locații de 4 stele.
De remarcat că etajul 4 al hotelului are o terasă cu totul deosebită, astfel încât oaspeții au o vedere spectaculoasă chiar spre lacul din apropiere.
Adăugați amplasamentul complexului într-o zonă rezidențială exclusivistă, lângă Lacul Brateș, și aveți destinația perfectă a oricărei călătorii de afaceri sau de plăcere.

Excelență în servicii de SPA și balneofizioterapie

Dotările de la Terra Clinique transformă această destinație într-una unde ospitalitatea se îmbină perfect cu terapiile de înfrumusețare sau tratamentele de recuperare pentru orice vârstă: piscina interioara, sauna cu infraroșu, saline cu sare naturală sau cu sare de Himalaya, sală de fitness cu echipamente profesionale de marcă germană, cabinete ultramoderne pentru diferite proceuri.

Dintre tratamentele de care puteți beneficia la Baza de Recuperare Medicală, Medicină Fizică și Balneologie a hotelului amintim: laserterapie, limfodrenaj, masaj, împachetări cu parafină, electroterapie, hidrokinetoterapie, cosmetică, tratementee geriatrice, ozonoterapie, terapii Schroth, Yumeiho, trigger points etc.

Cum relaxarea este și ea la înălțime, aveți și alte modalități de a vă destinde și a vă simți bine în sezonul cald: piscină exterioară cu recirculare, jacuzzi, cascade, bar acvatic, zonă de servit masa, terenuri de tenis.

Garantat, la Terra Clinique Hotel sunteți într-o oază de ospitalitate și relaxare, unde aveți parte de o multitudine de tratamente, de care vă bucurați într-un ambient de lux!

Pentru mai multe detalii, accesați www.terraclinique.ro
Programări se pot face la numărul 0336 911.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...