Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Valentina – Povestea unei victorii

Valentina Voicu este o femeie de succes. E tânără, frumoasă, hotărâtă şi destoinică! E dovada vie că dacă pui pasiune, orice e posibil! La numai 27 de ani are propriul magazin, o carieră şi un fler în afaceri care nu poate veni decât din eşecuri asumate şi transformate în lecţii de viaţă. A pornit de jos: cu o franciză pentru un magazin de încălţăminte.

Am întâlnit oameni care au încercat să profite de entuziasmul meu și de faptul ca eram foarte tânără și la început de drum

Pe parcursul trainingului oferit de firma francizoare, a învăţat tot ce trebuia să ştie din tainele marketingului și managementului. A constatat în scurt timp ca produsele mărcii francizoare, chiar dacă erau de bună calitate, nu au avut succes la Galaţi, aşa că, deşi ar fi fost mai simplu să renunţe, s-a adaptat din mers. “Am întâlnit oameni care au încercat să profite de entuziasmul meu și de faptul ca eram foarte tânără și la început de drum. Însă am strâns din dinţi şi am învăţat din fiecare experienţă. Apoi, încet-încet am câştigat şi primit încredere. Mi-am fidelizat clienţii, care m-au sfătuit să aduc şi îmbrăcăminte, aşa că am reintrodus pe piaţa din Galaţi conceptul Raspberry, apoi am investit şi în haine pentru bărbaţi. Acum, toată lumea ne ştie. Suntem magazinul ClassiQ Boutique, de la Shopping City, magazinul care are produse de foarte bună calitate, la preţuri bune, “ spune Valentina Voicu.

Geanina Voicu sedinta foto pentru Urbania
Valentina Voicu – Director Executiv

“Ca să faci cel mai bine un lucru, trebuie să îl faci tu!”

 

Astăzi, magazinul e un succes iar Valentina investeşte permanent în business-ul ei. ClassiQ Boutique este un brand local ce se adresează celor care iubesc să se îmbrace cu stil. Deși multe dintre articole sunt marca unor branduri cunoscute: Cătălin Botezatu, Guban, Sorbino, Alessandro Biaggio, Raspberry, prețurile sunt pentru toate buzunarele. De aici vă puteți cumpăra haine de ocazie dar și ținute casual și tot aici puteți asorta o rochie veselă cu o eșarfă prețioasă, un pantof Guban sau un plic din piele. “Tot timpul sunt conectată la afacerea mea. Chiar şi în concediu fac cercetare de piaţă iar telefonul e deschis 24 de ore din 24. În afaceri, nu trebuie să fie vorba de profit: eu am făcut voluntariat la mine la firmă doi ani de zile. E vorba de satisfacţia pe care o ai când vezi că oamenii sunt fericiţi şi te apreciază. E vorba de ambiţia de a reuşi, de pasiunea cu care îţi construieşti visul”. Iar Valentina mai are un vis: să dezvolte o reţea de vânzări on-line şi să deschidă un magazin cu produse de calitate, dar la preţuri mai mici.

Un sfat de la o învingătoare pentru tinerii întreprinzători? Să creadă în ei şi în visul lor, oricât de greu ar fi! Să creadă în potenţialul Galaţiului, care mai are încă resurse!

Foto: Bogdan Dimofte (Pixel-Pro)

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...