Breaking news:

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

Valentine’s Day: 6 idei de bijuterii Maia Bijou pentru El sau Ea, ca să-i topești inima

- reclama -spot_img
0
(0)

Un talisman elegant și prețios, oferit din inimă chiar de Zilele Îndrăgostiților, creează un moment de neuitat pentru amândoi.

La Maia Bijou găsești o colecție impresionantă de bijuterii din aur, dar și bijuterii cu pietre prețioase, cu modele deosebite, pentru a celebra împreună cu cel îndrăgit această perioadă specială a anului.

Iată câteva idei de cadouri elegante și de bun gust din care te poți inspira. Nu uita că, în această perioadă, la Maia Bijou poți profita și de 5% discount la bijuterii cu pietre prețioase pe www.maiabijou.ro!

Cercei din aur galben 14K cu Quarț Roz

O idee inspirată de cadou este această pereche de cercei din aur galben, ca niște petale delicate de floare. Fini, suavi și eleganți, vor pune cu siguranță în valoare frumusețea ochilor iubitei.

Inel din aur Alb 18K cu Diamante

Pentru persoana cu adevărat specială din viața ta, alege un inel cu un design clasic si elegant. Maia Bijou îți recomandă acest inel din aur alb 18K cu diamante, care o face pe partenera ta să se simtă cu adevărat unică și specială.

Lanț șnur din aur galben 14K, pentru EL

Nu uita că și el apreciază o bijuterie de preț, mai ales dacă îi este oferită de cea mai dragă persoană din viața sa. Iar cum tu sigur vrei să-l surprinzi, poți alege fără regrete un lanț-șnur din aur galben de 14K, un suvenir pe care îl va etala cu mândrie oricând și la care poate adauga un pandantiv personalizat.

Pandantiv plăcuță army clasică din aur galben pentru EL

Pentru cei care apreciază lucrurile personalizate, acest pandantiv din aur galben de 14K este exact cadoul pe care ar trebui să îl alegi. Găsește mesajul cel mai potrivit pentru a fi adăugat pe pandantiv, iar momentul special de Zilele Îndrăgostiților este deja creat cu ajutorul Maia Bijou!

Pandantiv inimă buclă cu diamante

Dacă vrei să o impresionezi cu totul, alege o bijuterie cu totul selectă: acest Pandantiv în formă de inimă, cu diamante strălucitoare îi va transmite mesajul tău de dragoste în cel mai frumos mod posibil. Între noi fie spus, diamantele sunt „every girl`s best friend”, nu-i așa?

Brățară din aur Alb 14K model șarpe, pentru EL

Discretă, dar foarte elegantă, o brățară din aur alb model de șarpe nu poate demonstra decât aprecierea pentru caracterul său puternic și sensibil în același timp. Iar Zilele Îndrăgostiților e tocmai acel moment în care îi poți arăta iubirea de care se bucură din partea ta, printr-un cadou prețios de la Maia Bijou www.maiabijou.ro !

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

TOM TAILOR – un nou brand de fashion la Shopping City Galați

Poartă cu tine energia vibrantă a orașului și lasă-te...

Magazin de prezentare Askona în incinta Brăila Mall

Un somn odihnitor este unul dintre cei trei piloni...

Cafea cu dragoste și dragoste pentru cafea la Tucano Coffee din Shopping City Galați

Atunci când îți dorești o cafea desăvârșită, dar și...

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, Galați – Agenda culturală

În noul spațiu cultural gălățean – Casa Artelor, miercuri,...