Valentine’s Day: Spune “Te iubesc!” cu un buchet Extreme FlorEvents

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Vrei să-i spui “Te iubesc!” și să fie o clipă cu totul specială față de alte momente ale anului? Atunci nu uita să comanzi un buchet de flori deosebite, realizat cu multă dragoste și creativitate, de la Extreme FlorEvents!

  Buchete clasice sau cutii cu flori

  Buchetele de flori sunt un cadou clasic și absolut încântător de a-i transmite celei dragi toată dragostea ta. Extreme FlorEvents pregătește pentru Zilele Îndrăgostiților aranjamente speciale, cu florile sau în culorile preferate de partenera ta, de la cele fresh și naturale, până la trandafiri criogenați și plante stabilizate.

  Pentru întâlnirea romantică pe care o planificați de Valentine’s Day, poți alege un buchet simplu din flori naturale, dar, garantat, cu efect wau! Designerii florali de la Extreme FlorEvents știu să pună în valoare frumusețea unei flori, pentru ca cea care o primește să simtă toată aprecierea ta!

  O altă propunere interesantă de a dărui ceva frumos o reprezintă aranjamentele florale cu elemente din diverse texturi, la cutie, create în stiluri diferite, pline de culoare și delicatețe. Mesajele de dragoste care însoțesc aceste semne de iubire florale vor face din Valentine’s Day o zi de care vă veți aminti cu mult drag amândoi.

  Livrare la domiciliu

  Pentru un strop de culoare și de încântare de Zilele Îndrăgostiților, comandă din timp florile iubitei la Extreme FlorEvents! Dacă ești în criză de timp, florăria are și opțiunea de livrare la domiciliu, în regim EXPRESS (maxim 2-3 ore oriunde în Galați), deci surpriza frumoasă poate fi maximă!

  _________

  Extreme FlorEvents – Tiglina 1, Str. Regiment 11 Siret, Bl. A1 – parter.

  Comenzi: 0745.530.190 / 0236.114.219

  FB: Extreme FlorEvents

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img