Breaking news:

Revista Urbania nr. 34

Bine ați venit în lumea captivantă a verii gălățene,...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi cu mângâieri de soare, pentru un bronz delicat, băuturi răcoritoare și temperaturi care te îndeamnă la multă relaxare. Destinațiile de vacanță nu sunt prea departe de tine, nu e nevoie să ieși din oraș sau din țară, ele te ademenesc cu zilele de vară toride și opțiunile de agrement aproape de tine, care te îmbie la clipe de destindere sau poate distracție!

Îți place să te bucuri de soare și să te deconectezi pe un șezlong confortabil? Știm acea senzație de plăcere, pentru că iubim piscina, la fel de mult ca tine… E motivul pentru care îți propunem un mix perfect de stil și funcționalitate, o destinație în care să te simți bine alături de familie sau prieteni!

Prinde valul la Beluga Pool

Departe de agitația orașului, piscina Beluga, situată în Complexul Terra Clinique, Aleea Meteo nr. 4, te invită și în acest sezon să te bucuri de un cocktail aromat și de odihna bine meritată, după o perioadă tumultuoasă. Spațiul modern și dotat cu un bar acvatic, cascade îmbietoare, zonă pentru servit masa, spații cu terenuri de tenis, fotbal și alte activități, este creat pentru ca fiecare vizită aici să rămână o adevărată escapadă de confort.

Chef de distracție și summer vibe!

Atmosfera vibrantă face din Beluga Pool un loc în care lași toate grijile acasă, pentru că vibe-ul de acolo îți oferă prilej de reconectare la ritmul tău propriu. Nici nu ai cum altfel, căci de la bun început, pășești într-un loc unde, la tot pasul, te simți ca în vacanță: șezlonguri și umbrele, muzică bună, vegetație în jur, toate perfecte pentru o poză instagramabilă. Fie că preferi să începi dimineața cu câteva ture de înot sau vrei să prinzi apusul din piscină, Beluga Pool este deschisă pentru tine. Pentru că apreciem timpul de calitate petrecut în familie, copiii până la 7 ani beneficiază de intrare gratuită.

Un complex de wellness complet

Centrul Terra Clinique, din care face parte piscina Beluga, este un refugiu din ritmul cotidian dedicat sănătății și bunăstării tale. Pentru a completa facilitățile exterioare ale piscinei și pentru a pune la dispoziția ta cât mai multe facilități, îți oferă și opțiuni de cazare în hotel, precum și diverse terapii de înfrumusețare și tratamente de recuperare pentru toate vârstele. Printre acestea se numără și o piscină interioară, saună cu infraroșu, saline cu sare naturală sau de Himalaya, în funcție de preferințe, dar și cabinete ultramoderne pentru diverse proceduri corporale. Un motiv în plus să adaugi în calendarul săptămânii, o zi în care să descoperi răsfățul aici, la Beluga Pool!

Simte vara la piscină

Ia-ți prietenii sau familia și simte vibe-ul sezonului estival, la Beluga Pool din Complexul Terra Clinique! Aici te încarci cu multă energie, alături de cei dragi, înoți sau te bucuri pur și simplu de momentele de liniște. Pentru a savura din plin euforia acestei veri, poți face o rezervare la numărul de telefon 0771 182 415 și pe pagina de Facebook: Hotel Terra & Beluga Pool. Prinde valul, bucură-te de soare și simte vara la piscină! Ne găsești la adresa Aleea Meteo nr.4, din Galați.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 4

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...