Breaking news:

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și diversitatea? Acum, pentru că sezonul evenimentelor a început, poți aduce autenticitatea bucătăriei mexicane direct la petrecerea ta. Fie că planifici o aniversare privată, un eveniment important în familie sau o nuntă, Taco Bar este conceptul care îți poate surprinde invitații, încă de la primele ore ale distracției.

„Altceva” la evenimentul tău…

Din dorința de a aduce mai aprope de client acel „altceva”, tinerii care au cucerit deja cu savoarea preparatelor de la Tacos & Burgers, Viorel Turcu și Raluca Bradea, au creat Taco Bar, conceptul care îmbină tradițiile culinare mexicane cu bucătăria modernă. Acesta reprezintă o noutate în peisajul gastronomic al evenimentelor, gândit astfel încât să ofere o selecție generoasă de ingrediente, preparate, gusturi și arome atent selecționate!

Ce conține Taco Bar?

Taco Bar conține exact ceea ce alegi! Echipa îți oferă posibilitatea de a degusta diferite combinații, pentru ca tu să creezi propriul mix. Personalizarea meniului îți permite să pui amprenta personală și să te asiguri că cei prezenți, indiferent de preferințele culinare, vor savura preparatele. De la clasicul tacos de pui, cu carne de vită, burritos, quesadillas, nachos crocanți și perfecți pentru a fi savurați cu diverse sosuri și topping-uri, chicken fingers, savuroșii mini burgeri, până la miniwrap cu neggets de pui, mini panine cu prosciutto crudo sau variantele inedite cu tofu, poți alege în funcție de preferințe și buget.

Și cum un Taco Bar veritabil nu ar fi complet fără băuturile potrivite, ai parte de o selecție care să acompanieze perfect preparatele, printre care nelipsitele shoturi de tequila. Și pentru că zilele călduroase de vară necesită și o alegere răcoritoare, Limonade Bar face parte din întregul decor.

Originalitate și diversitate

Dacă îți dorești ca începutul evenimentului tău să surprindă cu o varietate de gusturi și arome, cu un mix de mono-porții și nu numai, atunci Taco Bar este alegerea cu care nu poți greși. Diversitatea și elementul de „altceva” sunt din ce în ce mai căutate, iar Taco Bar se remarcă prin capacitatea sa de a aduce un suflu nou la orice tip de petrecere. Decorul elegant, aranjamentul și atenția la detalii, dar și preparatele care te îndeamnă la savoare completează perfect atmosfera relaxantă a evenimentului. Iar surprizele nu se opresc aici, printre noutăți se numără Cheese Bar și Donuts Bar.

„Principalul nostru obiectiv este dezvoltarea pe plan local, dar și extinderea întregului concept în alte orașe din România! Ne dorim să putem face parte din cât mai multe povești frumoase cu putință! De aceea, suntem mai mult decât deschiși pentru colaborări și în alte orașe. Este o adevărată fericire să știi ca ai adus un zâmbet pe chipul unui cuplu, în unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor!” – Raluca Bradea, PR-ul/ administratorul Tacos & Burgers.

Când vorbim de Taco Bar, avem doua lucruri în minte: Ce delicii vom avea și cum trebuie să arate? Iar răspunsul este aproape retoric, pentru că va arată DIVIN! Mai multe detalii și comenzi: pe pagina de facebook Tacos & Burgers Galati sau la numărul de telefon 0770 235 943.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.8 / 5. voturi: 421

ai citit?

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...