Breaking news:

Vara asta, răsfață-ți pielea cu produsele Senzate

Dintotdeauna, pielea ta are nevoie de mai multă atenție și îngrijire vara. Ca să te simți mereu bine în pielea ta, e musai să te înarmezi cu produse de calitate pentru ca tu să atragi apoi toate privirile.

Și pentru că vara aceasta este foarte călduroasă, trebuie să îți dai un refresh de fiecare dată, folosind produsele de la Senzate.

Un ten mai curat cu șervețelele demachiante Senzate

Atunci când vrei ca pielea de pe fața ta să respire mai ușor, după ce pe timpul zilei ai folosit fond de ten, îți poți curăța tenul cu șervețelele umede demachiante de la Senzate, unde veți putea găsi o gamă variată.

Șervețelele demachiante Senzate sunt delicate, emoliente și curăță eficient machiajul de peste zi. Cu arome florale, aceste șervețele sunt de nelipsit din trusa ta de machiaj.

Mâini curate și hidratate cu săpunul lichid și loțiunile și cremele de la Senzate

Pentru a-ți continua ritualul de frumusețe e bine și sănătos mereu să te speli pe mâini cu un săpun lichid benefic pentru pielea ta. Pentru asta, cei de la Senzate au creat produse ce transformă spălatul pe mâini în momente de răsfăț. Cu ingrediente naturale, ideale pentru îngrijirea și hidratarea pielii, săpunul lichid de la Senzate te cucerește cu parfumul proaspăt de diferite arome. Săpunul lichid antibacterian igienizează și parfumează mâinile, fiind disponibil în flacoane de 500 și 1000 de mililitri.

Pentru o hidratare a mâinilor eficientă, nu ezita să folosești loțiunile și cremele de mâini de la Senzate. Astfel pielea mâinilor va fi mult mai catifelată dacă adaugi la trusa ta de îngrijire personală loțiunea hidratantă pentru mâini, de la Senzate, de unde poți alege parfumul floral preferat.

Corpul tău merită toată atenția

Ca să te igienizezi până la capăt și să-ți răsfeți întreg corpul în momentul în care intri în duș, alege gelul de duș Senzate care te va cuprinde într-un val de parfum floral proaspăt oferindu-ți un adevărat moment de plăcere prin mireasma atrăgătoare din acest produs care îți va alinta corpul și te va cuceri încă de la prima atingere, având calități magice de energizare, hidratare și calmare ce oferă catifelare pielii.

Dacă însă preferi să faci o baie în toată regula, spuma de baie Senzate este varianta perfectă. Indiferent ce spumant de baie alegi, uleiurile nutritive și aromate din compoziția acestuia își vor face efectul relaxându-te, hidratându-ți și parfumându-ți pielea.

Fă-ți și tu stocul de produse pentru pielea ta de la Senzate până când raftul băii tale va deveni neîncăpător.

Grande Gloria Production este un fabricant de produse alimentare și nealimentare cu o experiență de aproape 30 de ani. Grupul de firme Grande Gloria Production exportă în 54 de țări de pe 4 continente, are filiale internaționale în Slovacia, Germania și Turcia și aproape 1000 de angajați în prezent.

Pentru consumatori, prin produsele sale, Grande Gloria Production garantează siguranța unei vieți mai curate și mai sănătoase.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...