Breaking news:

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Leonidas Brăila Mall – lumea aparţine exploratorilor ciocolatei de calitate

Fondatorul Leonidas, și anume Leonidas George Kestekides, s-a născut pe 18 iulie în Anatolia. La 18 ani, acest tânăr și ambițios grec a emigrat în S.U.A., unde învață meseria de cofetar. În cele din urmă a creat marca de renume mondial care îi poartă numele; așa începe o viață destinată măreției.

Bazat pe filozofia „praline accesibile pentru toți”, Leonidas continuă să creeze produse originale și speciale în spiritul apropierii și împărtășirii. Deja de patru generații, Leonidas acordă același respect și importanță moștenirii fondatorului său.

Astăzi, compania își continuă activitatea cu pasiune neobosită și un respect absolut pentru tradiție, cu scopul declarat de a garanta 100% calitate și 100% plăcere. În acest moment, Leonidas este prezent în lumea întreagă, cu aproape 1.250 de magazine în peste 50 de țări.
Sute de mii de cunoscători savurează zilnic aceste mici plăceri, ducând cu ei o poveste extraordinară cu rădăcini într-o pasiune comună: plăcerea ciocolatei.

Din 2009 și până în prezent, brandul Leonidas a captat încrederea multor iubitori de praline pe piața din România, încercând totodată să îi facă pe cei care le trec pragul să se gândească la Leonidas ca primă opțiune de cadou pentru cei dragi.

Leonidas este singura ciocolaterie din România care oferă peste 40 de modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutii standard, până la ediţie limitată, pe care le poţi oferi la ocazii speciale, le poţi dărui celor dragi sau îți poţi face chiar ţie un cadou special, fiind prezent şi în incinta Brăila MALL.

Ce le face cu adevărat speciale, nu e deosebirea dată doar de gust sau consistență ci, mai ales, de ingrediente. Pralinele belgiene conțin un miez moale și un înveliș crocant de ciocolată. În plus, majoritatea producției de praline belgiene este încă realizată artizanal. Asta se datorează “obsesiei” belgienilor pentru rețetele proprii, locale, cu ingrediente de calitate, dar și faimei pe care și-au creat-o, de-a lungul timpului, la nivel mondial.

Chiar dacă este vorba de o zi de naștere, o petrecere, o cină cu prietenii, o reuniune sau o seară romantică, este întotdeauna o ocazie de a dărui. Pralinele delicate și delicioase de la Leonidas reprezintă mereu un cadou ideal și original, satisfăcându-i pe cei care știu să le aprecieze adevărata valoare și să și le amintească cu plăcere nemăsurată.

Cei de la Leonidas îi așteaptă pe toți iubitorii de ciocolată fină în locația din Brăila Mall, de pe Str. Principală 4B. Fiecare zi este o sărbătoare, dar nicio zi nu se compară cu momentele de răsfăț când adevăratele delicii sunt savurate de la Leonidas.

Ne găsiți la telefon 0723 392 772 sau pe pagina de Facebook Leonidas Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...

Împarte bucuria lucrurilor simple cu Cărturești Brăila Mall

De sărbători sau cu fiecare ocazie când îți dorești...

Candy Christmas – Gust de poveste la Cofetăria Dana

Când pășești în acest tărâm magic, simți efectiv cum...