Breaking news:

Vara asta te energizezi la „7 O’Clock”!

Nu mai e pentru nimeni un secret faptul că „7 O’Clock”e locul de unde îți iei porția zilnică de energie și de prospețime din fructe și legume. Locul unde găsești de dimineață până seara ingrediente fresh, în combinații spectaculoase, de la smoothie-uri până la băuturi pe bază de cafea. Toate sunt pregătite pe loc, în fața ta, din fructe și legume atent selecționate, cumpărate dis-de-dimineață.

Smoothie hidratant, la orice oră din zi

Oricine a trecut pragul „7 O’Clock”are deja smoothie-ul său preferat: Fresh-ul de morcovi, Smoothie DETOX (kiwi, mere, spanac, avocado, lămâie și lapte de soia), RAW (mere, pere și piersici), VIOLET ( ananas, coacăze sau afine), IMUNITY (grapefruit, portocală şi kiwi), pe cel de cireșe ori pe cel din mango și banană. Ori, poate s-a îndrăgostit de Panna Cotta de casă, preparată după rețeta originală italiană, din lapte, smântână și vanilie.

Nou: mic dejun ușor, cu iaurt grecesc

Dacă există o gustare de dimineață care să te energizeze și să te hidrateze în același timp, aceasta nu poate avea la bază decât cremosul și răcoritorul iaurt grecesc. Cei de la „7 O’Clock” adaugă musli din belșug, câteva lingurițe de miere și, pentru o explozie de simțuri pe papilele gustative, fructe de pădure. Un mic dejun sănătos, servit și pregătit special pentru tine, la prima oră a dimineții! Sau, dacă o preferi ca o gustare între mese, oricând pe tot parcursul zilei!

French Vanilla, vedeta sezonului

N-ar trebui să treacă vara asta fără să guști măcar o dată frappe-ul ajuns o adevărată vedetă în oraș: French Vanilla de la „7 O’Clock”! Tot ce ai nevoie dacă îți plac băuturile pe bază de cafea este combinația perfectă între lapte rece, vanilie și cafea dintr-un sortiment bun. Răcoritor și delicios, French Vanilla îți va furniza și o porție de energie într-o zi căldurosă!

„7 O’Clock” – Str. Domnească nr. 48 (vizavi de Clădirea CFR, în staţia de autobuz), deschis zilnic, între 7,30 – 19.00
Facebook: 7 O’Clock

Foto: Răducu Popa

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...