1.1 C
Galați
joi 25 februarie 2021

Medicul Specialist Mihaela Braga îți împărtășește secretele unei igiene intime corecte

Sănătatea se măsoară în grija pe care ți-o acorzi în mod constant, zi de zi, în consecvența obiceiurilor pe care le practici, frecvența vizitelor...
More

  Volumizarea pomeților cu acid hialuronic la Absolut Aestetics

  Frumusețea nu are vârstă iar grija pentru aspectul estetic dorit a devenit o componentă esențială a unei stări de bine și de sănătate optimă. La clinica de chirurgie estetică și dermatologie Absolute Aestetics, înțelegem pe deplin acest aspect iar misiunea noastră este de a oferi servicii medicale de specialitate în chirurgie si medicină estetică care să răspundă nevoilor și cerințelor fiecărui client în parte, prin soluții de ultimă generație și la standarde impecabile de calitate.

  Îți prezentăm procedura de volumizare a pomeților cu acid hialuronic. Citește și tu cum se realizează această intervenție și ce rezultate notabile poți obține cu ajutorul ei.

  De ce să alegi Acid Hialuronic pentru pomeți?

  În primul rând, acidul hialuronic este substanța ideală pentru umplere. După cum cred că știi, acidul hialuronic se găsește în mod normal în organismul uman, la nivelul pielii, însă, odată cu înaintarea în vârstă, acesta scade în cantitate, ceea ce determină ca semnele de îmbătrânire să devină mai evidente. Pe lângă efectul de umplere efectul de umplere, de volumizare, acidul hialuronic conferă, totodată, și o senzație placută, hidratează și estompeaza ridurile de la nivelul obrajilor. Un aspect deosebit de important este că acidul hialuronic nu prezintă efecte secundare.

  Rezultate impresionante prin volumizarea pomeților cu acid hialuronic

  De ce să alegi această procedură? Înainte de toate, volumizarea pomeților cu acid hialuronic reprezintă cea mai complexa operațiune realizată cu ajutorul acidului hialuronic vascos si elastic, plasat exact pe punctele cheie unde, din pricina vârstei, se pierde volumul: pomeți, mandibula, tâmple.

  Astfel, ridicarea pomeților face ca întreaga structură facială să se reașeze, pielea se întinde și proporțiile tinerești tind să se restabilească. Totodată, ovalul feței se poate recontura prin completarea volumelor pe linia mandibulei, dar și în volumul obrazului.

  Procedura este relativ nedureroasă întrucât majoritatea produselor conțin anestezic. Un alt beneficiu este reprezentat de faptul că, în timp, aria tratată rămâne în poziția corectă, nu mai alunecă cu gravitația, fapt ce necesită ulterior doar suplimente mai mici de substanță pentru remediere.

  Cum te pregătești pentru volumizarea pomeților cu acid hialuronic

  Ca să te bucuri de rezultatele dorite, este important să știi care sunt principalele recomandări, dar și contraindicații de care trebuie să ții cont în vederea acestei intervenții.

  În primul rând, cu câteva zile înainte de injectare, nu trebuie să iei antiinflamatoare nesteroidiene, în special aspirină. În cazul în care ai mai avut alte injectări cu acid hialuronic sau alte substanțe de umplere pe zona respectivă, trebuie să îi comunici medicului acest aspect.

  Este important să păstrezi legătura cu medicul și să îi comunici eventualele efecte adverse sau alergii.

  După injectare, este necesar să îți asiguri o hidratare cât mai bogată, consumând minimum doi-trei litri de apă. Totodată, ai grijă să nu te expui la praf, transpirație, traumatisme sau caldură timp de câteva zile după procedură.

  Astfel, reușești să te bucuri de toate beneficiile tehnicilor moderne de înfrumusețare, alături de Absolute Aestetics, partenerul tău de încredere pentru frumusețe.

  Te așteptăm pe Aleea Comerțului, Micro 19 (Complex Comercial ”Dunărea”) pentru a stabili împreună planul de tratament corect şi potrivit pentru tine. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi la telefon 0755 125 535 sau 0787 592 088 iar pentru mai multe detalii, ne găsești pe ginecologiegalati.ro sau chirurgie-plastica-galati.ro

  Alege să te bucuri de sănătate și frumusețe într-un singur loc, la Absolute Aestetics!

  - reclama -

  Medicul Specialist Mihaela Braga îți împărtășește secretele unei igiene intime corecte

  Sănătatea se măsoară în grija pe care ți-o acorzi în mod constant, zi de zi, în consecvența obiceiurilor pe care le practici, frecvența vizitelor...

  Află de la specialiștii Natur House ce alimente sunt sănătoase pentru corpul tău

  Știm cu toții că fructele şi legumele sunt mereu importante, dar și benefice pentru organismul nostru. Dar nu multă lume știe că unele alimente...

  Cum asiguri siguranță sanitară maximă în locațiile HoReCa

  Să te poți bucura de gustul mâncării preferate și să împarți momentele de răsfăț alături de cei dragi nu trebuie să fie un privilegiu,...
  - reclama -