Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Alege sănătos meniurile personalizate de la EveLine Juice & Bakery

Îți dorești un stil de viață sănătos, dar agitația zilei nu-ți permite să depui efort constant pentru a pregăti niște mese hrănitoare, care să aducă energie și mai puțin aport caloric? EveLine Juice & Bakery gândește pentru tine variante de meniu personalizate, care să te ajute să te menții healthy and fit. Adio liste de cumpărături, programe de măsurat calorii și agitație în bucătărie ca să îți așezi, contra cronometru, produsele gătite în casolete, când pleci la serviciu.

Acum există în Galați cineva care face toată această muncă pentru tine, la nivel profi. EveLine Juice & Bakery a început o colaborare cu un nutriționist și personal trainer pentru mai multe variante de meniuri personalizate, astfel încât cei care sunt preocupați să mănânce sănătos și corect să nu își facă nicio grijă, atunci când stresul de la serviciu nu le mai permite să se gândească la asta.

“Practic, schema de bază presupune existența unui meniu special diferențiat pentru bărbați și femei. Apoi, vom avea variantele: High carb – pentru achiziție de masă musculară, Low Carb – pentru slăbit armonios și Keto – cu mai puține calorii, pentru slăbit intens. Meniul pe o zi de lucru include mâncare cântărită și preparată pentru patru mese și o gustare, cu diversificare de la zi la zi, la care se pot include, la cerere, cafea, limonadă sau ceai (verde). Vestea bună este că persoana interesată își poate lua mâncarea de dimineață, de la noi sau o poate comanda prin FoodPanda. În ambele situații, stă liniștită pentru că va mânca un meniu echilibrat, complet și bine calculat. O altă veste bună este că își poate alege doar o masă sau o zi, ori își poate face abonament la meniul dorit pentru o săptămână întreagă”, a explicat Bianca Dima, administratorul EveLine.

Avantajele sunt nenumărate: nu mai stai să calculezi, să gătești sănătos, nu-ți mai bați capul cu tot felul de combinații care nu îți ies din prima. Meniul e deja gândit, pregătit, e adus la tine, tu trebuie doar să îl mănânci. În plus: nu te înfometezi în perioadele încărcate de la birou, nu duci lipsă de proteine și grăsimi, nu clachezi, dând fuga în prima patiserie de după colț!

Și ca să te convingem pe deplin, îți arătăm cum ai mânca într-o zi, dacă ai alege variant Low Carb pentru femei. Micul dejun: o omletă din două ouă, cu un mix de semințe, fulgi de ovăz, o jumătate de avocado, castravete și baby spanac, plus o cafea sau o limonadă neîndulcită. Masa 2 (prânz): 100g de curcan grill/100g orez și o salată verde, Masa 3 (ora16,00): 100g carne de vită/100g cartofi dulci și salată verde și Masa 4 (19,00-20,00): somon la cuptor cu 100g orez și salată de castraveți. Gustarea dintre mese ar putea fi: un iaurt grecesc cu migdale caju mix, un smoothie sau o waffle din făină integrală cu mix de semințe și pastă de avocado. Sună bine, nu?

În plus, EveLine Juice & Bakery pregătește și un meniu de detoxifiere, care să ajute organismul să se deblocheze. Acesta conține trei smoothie-uri de detoxifiere care sunt indicate înainte de mesele principale ale zilei.

Cei care se dau în vânt după dulce trebuie să știe că la EveLine vor putea găsi și deserturi vegan: smoothie cu spumă de ciocolată vegană, prăjitură de morcovi și dovleac sau banana bread cu făină integrală.

Te-am convins? Te așteptăm pe Bulevardul George Coșbuc în colțul primului M, pe pagina noastră de facebook sau la telefon la 0774 604 722. Ca să vezi că și la noi se poate sănătos!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...