Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

WEDDINGS & EVENTS BY TEATRIS (P)

Teatris – restaurant bar, cafe & lounge din Galați, locul unde fineţea, rafinamentul şi luxul s-au întâlnit pentru a oferi clienţilor adevăratul gust al calităţii supreme.

Restaurant Teatris combină pofta de mâncare cu design-ul arhitectural fiind o locație de evenimente premium și o atracție arhitecturală ce merită văzută, cu un spațiu special conceput pentru evenimente de top.

Teatris s-a deschis din pasiunea unei echipe de bucătari creativi, ce gătesc prin tehnici care optimizează valorile nutritive, aspectul și aromele menite să îți stârnească simţurile într-o capcană a seducţiei culinare.

Cu o capacitate de 200 de persoane, sala de nunți Teatris se definește prin profesionalism, eleganță, somptuozitate și stil, toate acestea fiind completate cu o acustică perfectă pentru o nuntă de vis, învățând de la fiecare eveniment pe care l-a organizat, de-a lungul timpului, că fiecare dintre voi își dorește un eveniment deosebit, personalizat. Cu o experienta intuitiva si cu o abordare indreptata catre rezultat, echipa Teatris pune în valoare viziunea dumneavoastra pentru evenimentul mult dorit.

Meniurile, de la tradițional românesc la fusion

Poți să alegi între un meniu tradițional românesc, un meniu clasic cu feluri de mâncare consacrate, sau un meniu inspirat din bucătaria contemporană, fusion.
Dacă îţi dorești o nuntă neconvențională, încearcă să experimentezi si cu meniul; chef-ii Teatris te vor ajuta cu inspirația și cu ponturi despre cum să păstrezi bugetul în limitele pe care ți le-ai propus.

Prețurile unui meniu de nuntă la Teatris încep de la 190 de lei/persoană.
La Teatris ai asigurată o degustare a meniului integral de nuntă, pentru 4 persoane. Două dintre acestea veți fi desigur voi, mirii, dar sfatul nostru este că ceilalţi doi « degustători » să fie niște invitați din generaţia părinţilor voștri.

De asemenea, Restaurantul Teatris se ocupă de organizări evenimente corporate cu un profesionalism impecabil , astfel încât evenimentul dvs să se ridice la un nivel mare de așteptări. Suntem printre puținele firme de organizări evenimente în Galati care vă pune la dispoziție servicii de consultanță în materie culinară, bucătarul nostru chef putând să vă ofere consultanță gratuită pentru alegerea preparatelor ideale pentru evenimentul business organizat.

Relații la tel: 0742 343 727
Email: teatris@yahoo.ro
Site: www.teatris.ro

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...