Zâna sprâncenelor de la Simone Studio

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Cine i-ar putea reproșa vreodată unei femei că vrea pur şi simplu să arate superb? Până la urmă, frumuseţea este și o chestiune de alegere personală.

  Pentru doamnele şi domnişoarele care caută zilnic perfecţiunea în orice detaliu, un ajutor preţios vine de la Simona Mazuru, numită şi Zâna sprâncenelor de la Simone Studio. Make-up artist şi stilist desăvârşit în micropigmentarea sprâncenelor, Simona Mazuru e gata să vă ofere acea schimbare de look care atrage întreaga admiraţie. Un look pe care să îl păstraţi zi de zi, fără grija fardării sprâncenelor!

  La alegere: „pudrate” sau „fir cu fir”?

  Vestea și mai bună este că, de acum, la Simone Studio puteţi alege între două tehnici de micropigmentare. Este vorba despre tehnica „fir cu fir”, cu care Simona Mazuru a lucrat până acum în mod frecvent, şi cea nou introdusă în oferta studioului din Galați: Tehnica Powder (sau a sprâncenelor pudrate, ombre).

  Dacă procedura „fir cu fir” redă fiecare detaliu al sprâncenei, atunci tehnica „Powder” reproduce sprâncene fardate de un make-up artist.

  Tehnic versus artistic

  Pe scurt, „fir cu fir” este o procedură de micropigmentare mai tehnică, iar „Powder” este o procedură mai artistică. Este vorba despre o alegere între două stiluri de sprâncene şi doar dumneavoastră ştiţi care vi se potriveşte ori care vă defineşte personalitatea.

  Bineînţeles, informaţii despre micropigmentare şi sfaturi privind cele două opțiuni veți primi, cu dedicare și profesionalism, şi la prima şedinţă de consiliere cu Simona Mazuru de la cochetul Simone Studio.

  Simona Mazuru, manager Simone Studio

  Ceea ce trebuie să mai știţi înainte să vă gândiți serios la micropigmentarea sprâncenelor este că, din punctul de vedere al execuţiei, ambele tehnici sunt asemănătoare. Diferă doar tipul de ace utilizat, timpul de realizare şi, implicit, costurile. Tehnica Powder cere ceva mai multă măiestrie din partea stilistului, aşa că solicită şi ceva mai multă migală şi mai mult timp de execuţie.

  Cum vă spuneam, frumuseţea este, până la urmă, şi o chestiune de alegere. În final, indiferent de opţiune, fiţi absolut convinse că efectul noilor sprâncene, realizate de „zâna” de la Simone Studio, va fi spectaculos!

  ____________________

  Simone Studio, Str. Anghel Saligny nr. 130

  Programări şi informaţii, la 0756.365.029

  www.simonestudio.ro

  Foto: arhiva personală

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0