Breaking news:

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

Zâna sprâncenelor de la Simone Studio

- reclama -spot_img
0
(0)

Cine i-ar putea reproșa vreodată unei femei că vrea pur şi simplu să arate superb? Până la urmă, frumuseţea este și o chestiune de alegere personală.

Pentru doamnele şi domnişoarele care caută zilnic perfecţiunea în orice detaliu, un ajutor preţios vine de la Simona Mazuru, numită şi Zâna sprâncenelor de la Simone Studio. Make-up artist şi stilist desăvârşit în micropigmentarea sprâncenelor, Simona Mazuru e gata să vă ofere acea schimbare de look care atrage întreaga admiraţie. Un look pe care să îl păstraţi zi de zi, fără grija fardării sprâncenelor!

La alegere: „pudrate” sau „fir cu fir”?

Vestea și mai bună este că, de acum, la Simone Studio puteţi alege între două tehnici de micropigmentare. Este vorba despre tehnica „fir cu fir”, cu care Simona Mazuru a lucrat până acum în mod frecvent, şi cea nou introdusă în oferta studioului din Galați: Tehnica Powder (sau a sprâncenelor pudrate, ombre).

Dacă procedura „fir cu fir” redă fiecare detaliu al sprâncenei, atunci tehnica „Powder” reproduce sprâncene fardate de un make-up artist.

Tehnic versus artistic

Pe scurt, „fir cu fir” este o procedură de micropigmentare mai tehnică, iar „Powder” este o procedură mai artistică. Este vorba despre o alegere între două stiluri de sprâncene şi doar dumneavoastră ştiţi care vi se potriveşte ori care vă defineşte personalitatea.

Bineînţeles, informaţii despre micropigmentare şi sfaturi privind cele două opțiuni veți primi, cu dedicare și profesionalism, şi la prima şedinţă de consiliere cu Simona Mazuru de la cochetul Simone Studio.

Simona Mazuru, manager Simone Studio

Ceea ce trebuie să mai știţi înainte să vă gândiți serios la micropigmentarea sprâncenelor este că, din punctul de vedere al execuţiei, ambele tehnici sunt asemănătoare. Diferă doar tipul de ace utilizat, timpul de realizare şi, implicit, costurile. Tehnica Powder cere ceva mai multă măiestrie din partea stilistului, aşa că solicită şi ceva mai multă migală şi mai mult timp de execuţie.

Cum vă spuneam, frumuseţea este, până la urmă, şi o chestiune de alegere. În final, indiferent de opţiune, fiţi absolut convinse că efectul noilor sprâncene, realizate de „zâna” de la Simone Studio, va fi spectaculos!

____________________

Simone Studio, Str. Anghel Saligny nr. 130

Programări şi informaţii, la 0756.365.029

www.simonestudio.ro

Foto: arhiva personală

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

Contopiri irezistibile de gust și senzualitate la Cofetăria DANA

Cofetăria Dana - savoare și senzualitate Ce crezi că se...

Stilul Hermosa e acum la Shopping City Galați

Când vine vorba de stil, alegerile care îți sunt...

Decorațiuni, aranjamente tematice și povești prețioase de la Extreme FlorEvents

Când iarna își pregătește clinchetele fermecate de sărbătoare, știi...