Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Zâna sprâncenelor de la Simone Studio

Cine i-ar putea reproșa vreodată unei femei că vrea pur şi simplu să arate superb? Până la urmă, frumuseţea este și o chestiune de alegere personală.

Pentru doamnele şi domnişoarele care caută zilnic perfecţiunea în orice detaliu, un ajutor preţios vine de la Simona Mazuru, numită şi Zâna sprâncenelor de la Simone Studio. Make-up artist şi stilist desăvârşit în micropigmentarea sprâncenelor, Simona Mazuru e gata să vă ofere acea schimbare de look care atrage întreaga admiraţie. Un look pe care să îl păstraţi zi de zi, fără grija fardării sprâncenelor!

La alegere: „pudrate” sau „fir cu fir”?

Vestea și mai bună este că, de acum, la Simone Studio puteţi alege între două tehnici de micropigmentare. Este vorba despre tehnica „fir cu fir”, cu care Simona Mazuru a lucrat până acum în mod frecvent, şi cea nou introdusă în oferta studioului din Galați: Tehnica Powder (sau a sprâncenelor pudrate, ombre).

Dacă procedura „fir cu fir” redă fiecare detaliu al sprâncenei, atunci tehnica „Powder” reproduce sprâncene fardate de un make-up artist.

Tehnic versus artistic

Pe scurt, „fir cu fir” este o procedură de micropigmentare mai tehnică, iar „Powder” este o procedură mai artistică. Este vorba despre o alegere între două stiluri de sprâncene şi doar dumneavoastră ştiţi care vi se potriveşte ori care vă defineşte personalitatea.

Bineînţeles, informaţii despre micropigmentare şi sfaturi privind cele două opțiuni veți primi, cu dedicare și profesionalism, şi la prima şedinţă de consiliere cu Simona Mazuru de la cochetul Simone Studio.

Simona Mazuru, manager Simone Studio

Ceea ce trebuie să mai știţi înainte să vă gândiți serios la micropigmentarea sprâncenelor este că, din punctul de vedere al execuţiei, ambele tehnici sunt asemănătoare. Diferă doar tipul de ace utilizat, timpul de realizare şi, implicit, costurile. Tehnica Powder cere ceva mai multă măiestrie din partea stilistului, aşa că solicită şi ceva mai multă migală şi mai mult timp de execuţie.

Cum vă spuneam, frumuseţea este, până la urmă, şi o chestiune de alegere. În final, indiferent de opţiune, fiţi absolut convinse că efectul noilor sprâncene, realizate de „zâna” de la Simone Studio, va fi spectaculos!

____________________

Simone Studio, Str. Anghel Saligny nr. 130

Programări şi informaţii, la 0756.365.029

www.simonestudio.ro

Foto: arhiva personală

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...