Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Interviu Natalia Vasiliev

Natalia Vasiliev, creator de modă

O apariție cu totul specială în designul vestimentar autohton, creatoarea Natalia Vasiliev uimeşte cu fiecare nouă colecție de wedding sau de pret-à-porter. Pasiunea pentru modă, aprecierea frumosului și prețuirea feminității se întâlnesc într-un mod deosebit în orice rochie semnată Natalia Vasiliev! Cu atât mai mult în diafanele rochii de mireasă, prin care celebrul designer, originar din Republica Moldova, pare că se desăvârșește artistic.

Ce înseamnă frumusețe în noaptea nunții pentru creatoarea Natalia Vasiliev?

Nunta este momentul magic al fiecărei femei. Ca designer ai o imensă bucurie că poţi să participi – ba chiar ai un rol fundamental – la acest moment de imensă bucurie pentru întreaga familie. A face un om fericit prin munca ta este tot ce poate să fie mai stimulativ şi mai intens în creaţia vestimentară – mai ales în cea de wiring. Frumuseţea este exprimarea exact a acestui întreg: mireasă fericită şi încrezătoare, creaţie de modă realizată special pentru ea şi care o evidenţiază în mod absolut, cei dragi alături încărcând de energie pozitivă un moment unic din existenţa fiecărei femei. Frumuseţea e un compus, e un mix fericit de elemente la care tu, ca designer, ai un rol central.

Vorbiţi deseori despre feminitate. Mai este ea prețuită azi?

Prin fiecare creaţie a mea caut, explorez şi „vorbesc”, în limbajul meu plastic, vestimentar, despre feminitate. Ea este baza creaţiei, este ţelul şi punctul de plecare, alfa şi omega în modă – mai ales în cea dedicată mireselor. Eu cred că este cea mai preţuită valoare, pe lângă frumuseţe, în tot ceea ce ţine de evenimentele specifice nunţii. Iar în general este în tot 3 – alături, poate, şi de senzualitate.

Ultimele dumneavoastră colecții de nuntă au avut inspirații grecești, italiene, spaniole. Ce vom admira la cea din 2018?

În periplul meu, aproape iniţiatic nu numai creativ, prin întreg sudul Spaniei, am pregătit o recentă viziune asupra mireselor lui 2018. Locul ales pentru ilustrarea optimă a acestei noi estetici a fost vestita MURALLA ROJA – a vizionarului arhitect argentinian Ricardo Bonfill, din Calpe (Spania). Acolo este fascinant raportul între geometria originală a zidurilor şi gama cromatică năucitoare, între simplitatea arhitecturală şi frumuseţea mării din fața imensului ansamblu arhitectural. E un loc deosebit pentru o colecţie 2018 superbă şi ea.

Pregătiţi şi alte colecţii?

Da. O colecţie de Wedding Couture tot pentru 2018. O să o lansez în primăvară. E foarte posibil, ca premieră absolută pentru voi, să decid să reintru din 2018 în circuitul colecţiilor de Couture – nu numai de mirese. O să fie o surpriză pentru mulţi şi sper o bucurie aşteptată de câţiva ani, pentru şi mai mulţi. Anul 2018 se anunţă deja foarte dens şi special. Până atunci însă ne revedem, aproape constant la primele 4 Târguri de mirese de la acest sfârşit de an şi de la începutul anului viitor. Să învăţăm să fim fericiţi şi să-i ajutăm si pe cei din jur să fie.

Vă mulţumesc!

Colectia „Muralla” 2018 și colectia „Andalusia Dream” 2018

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...