Breaking news:

4 motive să îți faci cumpărăturile în magazinele Gloria Market (P)

Ai un minimarket Gloria Market în zona în care locuiești? Identifică cel mai apropiat magazin Gloria Market din cartier și profită la maximum de beneficiile acestor spații comerciale: aici ai la îndemână, la prețuri accesibile, produse variate utile pentru casă și pentru îngrijire personală.

Vei găsi la Gloria Market inclusiv branduri recunoscute, precum Hygienium – unul dintre cele mai cunoscute branduri, cand vine vorba de produsele dezinfectante, Grande Dolceria, Lolliboni, Senzate, Expertto sau Cottonino.

Iată ce beneficii ai dacă alegi să îți faci cumpărăturile într-un magazin de proximitate precum Gloria Market:

Varietate de produse. În fiecare magazin Gloria Market găsești produse pentru îngrijirea și curățenia casei și menaj (soluții pentru curățarea geamurilor, șervetele umede, bureți, lavete, prosoape de bucătărie, hârtie igienică), detergenţi de variate tipuri, produse pentru îngrijire personală (de la dezinfectanți de mâini și șervețele umede până la geluri de igienă intimă), produse special dedicate pentru îngrijirea copiilor, dar și produse alimentare (de la simpla apă îmbuteliată Grande Natura și produse „ready to eat” până la conserve de calitate excelentă, sortimente de magiunuri ca la bunica, gustări sărate sau de tip vegane cu fructe sau dulciuri pentru absolut toate gusturile).

Fără cozi interminabile. Fiind minimarketuri situate aproape de casă, magazinele Gloria Market sunt ușor accesibile pentru oricine, în orice moment al zilei, fie că la prima oră a dimineții, fie după ce închei serviciul. Foarte bine organizate în interior, găsești ușor produsele la raft și, în plus, nici la casă nu pierzi timp prețios.

Prețuri accesibile la produse de strictă necesitate. La Gloria Market, produsele indispensabile, care nu pot lipsi din nicio gospodărie, au un preț accesibil și corect, care reflectă calitatea. Te poți convinge singur, mergând cu prima ocazie la cumpărături cu lista de produse absolut necesare pentru îngrijire personală și pentru casă.

Susții producători locali. Deoarece multe dintre bandurile găsite pe rafturi sunt produse la Galați, de Grande Gloria Production, vizita la magazinele de proximitate Gloria Market este și un gest simplu de susținere a companiilor locale. Este vorba despre dulciurile Grande Dolceria sau Lolliboni, variatele produse alimentare Grande Natura sau produsele de igienă, îngrijire sau curățenie marca Hygienium, Senzate, Expertto sau Cottonino.

Ca să fii în permanență la curent cu noutățile din magazine sau cu ofertele avantajoase, accesează și paginile social de media Gloria Market: Facebook https://www.facebook.com/GloriaMarket și Instagram https://www.instagram.com/gloriamarket_/ .

Pe scurt, trebuie să știi că la Gloria Market stai mai puțin la casă și mai mult acasă, pentru o varietate de produse de strictă necesitate, la prețuri avantajoase!

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...