Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

ABC Jar – paradisul produselor grill din Galați

De fiecare dată când trecem prin zona Tribunalului, simţim mirosul plăcut de grill a diverselor preparate speciale şi ştim exact de unde provine. Este acel loc în care toată lumea se înghesuie să guste din bucatele proaspete, calde, gustoase și sănătoase, cunoscut deja pe piaţa locală pentru produsele grill.

Şi pentru că întotdeauna e loc de mai bine, managerul Loredana Ana-Maria Ciobotaru, împreună cu soţul ei, au decis să facă un rebranding total de imagine într-un mod foarte profesional.

Aşadar, din primăvara acestui an, pe lângă schimbarea logo-ului şi denumirii locaţiei, cei doi au adus îmbunătăţiri clare atât la exterior, cât şi la interior. Totul a căpătat un aspect mult mai profesional, iar designul ABC Jar chiar prinde la public. Aparatura din interior s-a schimbat, aducându-se soluţii profesionale pentru prepararea produselor grill la un alt nivel.

Din dorinţa firească de a evolua, cei doi soţi s-au gândit ca ABC Jar să devină într-un viitor apropiat o franciză de succes, extinsă şi în alte oraşe din ţară.

Cu o tradiţie în spate şi cu un rebranding total, ABC Jar se anunţă a fi paradisul preparatelor grill din Galaţi. Piesa de rezistență este bineînțeles gustul incontestabil al produselor grill variate: pulpe și piept de pui, ceafă, cotlet, coaste de porc (care sunt deja renumite deja în tot orașul!), pastrama de oaie, ficăței, cârnăciori și mici, dar și pește, vită sau legume la grătar cu variate sosuri.

Dar o altă noutate o reprezintă friteuza profesională din dotare. Rolul acesteia este de a reduce timpul de preparare și garantează rezultate la standarde înalte de calitate, comparativ cu frigerea tradițională. Structura din otel inox a acestei friteuze îi garantează rezistență, dar și curățarea ușoară.

ABC Jar vă va oferi în continuare o experiență culinară deosebită, cu preparate din carne făcute doar pe grătar, după rețete proprii. În plus, diversitatea produselor, opțiunea comenzii telefonice și, înainte de toate, calitatea serviciilor și a produselor, vor fi mereu prima alegere a pofticioşilor de bunătăţi la grill!

Îi găsiți în cele 2 locații de pe Str. Regiment 11 Siret nr.50 (vis-a-vis de Tribunal) și Str. Prundului nr. 10 (str. Traian) – În Barieră! Comenzi la numerele de telefon 0741 172 056 sau 0741 176 807.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...