Breaking news:

Magia poveștilor de iarnă începe la Extreme FlorEvents

La Extreme FlorEvents e timpul pentru sezonul preferat Când iarna...

Royal Pizza – All you need is love and … pizza!

Royal Pizza- o afacere de familie Royal Pizza este o...

One Beauty Clinic – frumusețe la superlativ!

One Beauty Clinic - soluții inovative și rapide One Beauty...

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

ABC Jar – paradisul produselor grill din Galați

- reclama -spot_img
0
(0)

De fiecare dată când trecem prin zona Tribunalului, simţim mirosul plăcut de grill a diverselor preparate speciale şi ştim exact de unde provine. Este acel loc în care toată lumea se înghesuie să guste din bucatele proaspete, calde, gustoase și sănătoase, cunoscut deja pe piaţa locală pentru produsele grill.

Şi pentru că întotdeauna e loc de mai bine, managerul Loredana Ana-Maria Ciobotaru, împreună cu soţul ei, au decis să facă un rebranding total de imagine într-un mod foarte profesional.

Aşadar, din primăvara acestui an, pe lângă schimbarea logo-ului şi denumirii locaţiei, cei doi au adus îmbunătăţiri clare atât la exterior, cât şi la interior. Totul a căpătat un aspect mult mai profesional, iar designul ABC Jar chiar prinde la public. Aparatura din interior s-a schimbat, aducându-se soluţii profesionale pentru prepararea produselor grill la un alt nivel.

Din dorinţa firească de a evolua, cei doi soţi s-au gândit ca ABC Jar să devină într-un viitor apropiat o franciză de succes, extinsă şi în alte oraşe din ţară.

Cu o tradiţie în spate şi cu un rebranding total, ABC Jar se anunţă a fi paradisul preparatelor grill din Galaţi. Piesa de rezistență este bineînțeles gustul incontestabil al produselor grill variate: pulpe și piept de pui, ceafă, cotlet, coaste de porc (care sunt deja renumite deja în tot orașul!), pastrama de oaie, ficăței, cârnăciori și mici, dar și pește, vită sau legume la grătar cu variate sosuri.

Dar o altă noutate o reprezintă friteuza profesională din dotare. Rolul acesteia este de a reduce timpul de preparare și garantează rezultate la standarde înalte de calitate, comparativ cu frigerea tradițională. Structura din otel inox a acestei friteuze îi garantează rezistență, dar și curățarea ușoară.

ABC Jar vă va oferi în continuare o experiență culinară deosebită, cu preparate din carne făcute doar pe grătar, după rețete proprii. În plus, diversitatea produselor, opțiunea comenzii telefonice și, înainte de toate, calitatea serviciilor și a produselor, vor fi mereu prima alegere a pofticioşilor de bunătăţi la grill!

Îi găsiți în cele 2 locații de pe Str. Regiment 11 Siret nr.50 (vis-a-vis de Tribunal) și Str. Prundului nr. 10 (str. Traian) – În Barieră! Comenzi la numerele de telefon 0741 172 056 sau 0741 176 807.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Royal Pizza – All you need is love and … pizza!

Royal Pizza- o afacere de familie Royal Pizza este o...

One Beauty Clinic – frumusețe la superlativ!

One Beauty Clinic - soluții inovative și rapide One Beauty...

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

A doua locație NOODLZ A doua locație NOODLZ s-a deschis...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...