Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Descoperă lumea orientală cu parfumurile My Geisha

Veşti bune pentru doamnele, domnişoarele, dar și domnii amatori de parfumuri și produse de îngrijire pline de senzaţii speciale, ce te trimit în universul fascinant al lumii orientală.

Parfumeria My Geisha şi-a redeschis porţile, de această dată într-o nouă locaţie. Astfel, în incinta Complexului Winmarkt de pe strada Domnească, veţi putea descoperi magia esenţelor orientale şi veţi avea de ales din multitudinea de sortimente.
Produsele My Geisha nu doar că au miresme seducătoare, ci şi persistă pe piele un timp îndelungat.

Trebuie să ştiţi însă, că dacă sunteţi în căutare de arome liniştite, care abia se simt, nu acesta este locul. La My Geisha aromele puternice reprezintă punctul forte, acestea stârnind interesul celor din jur, aşa cum şi-a dorit de la bun început fondatoarea brandului, Denisa Tănase, fostă componentă a cunoscutei trupe Bambi.

My Geisha cuprinde parfumuri şi uleiuri de parfum care seduc, aici regăsindu-se produse de parfumieri din lumea arabă. Pe lângă parfumuri și uleiuri, la My Geisha veți regăsi și produse de îngrijire, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Produsele de îngrijire profesionale pentru femei Shangpree precum măștile de față, măștile de ochi, creme/seruri reprezintă alegerile ideale atunci când doamnele și domnișoarele vor să aibă parte de cel mai bun răsfăț.

My Geisha deschide noi dimensiuni fascinante pentru mirosul fin şi devine acel pod care aşteaptă să îl străbaţi pentru a pătrunde pe tărâmurile simţului olfactiv – un cuvânt parfumat cu o mulţime de senzaţii. My Geisha este despre senzualitate, sexualitate, o lume mistică a viselor şi magiei.

Așadar, brandul My Geisha transformă arta seducţiei în arome puternice şi persistente.
Aromele orientale, lemnoase, cu ambră, pudrate, tari, cu note verzi şi animalice sunt special împachetate, în sticluţe de cristal și cutiuțe de catifea.

Un produs căutat este parfumul „Oud”, care are şi o ediţie de lux, fiind posibilă gravarea pe sticla de parfum. Oud-ul este prima aromă My Geisha creata, având denumirea inițiala My Geisha, schimbându-și apoi numele în Oud. Este simbolul parfumeriei orientale, devenit in prezent foarte la moda și în Occident, în ultimii ani fiind ”vedeta” parfumeriei de nișă și a liniilor exclusiviste. Acesta are note de vanilie, caramel, piele şi lemn (mai precis de oud, provenit din India).

Un alt produs de top este „Powder”, un parfum cu o aromă asociată cu feminitatea și eleganța absolută. Rădăcinile irisului și violetelor împreună cu ingrediente alese cu atenție fac din acest parfum unul magic și fascinant.

Și domnii au parte de produse de calitate de la My Geisha. Aceștia vor găsi tot ce au nevoie pentru îngrijirea feței,a corpului și a părului- produse pentru păr, cremă de ras, creme și loțiuni hidratante, geluri de duș, șampoane solide sau săpun cu glicerină, de la Citrus Wood.

Indiferent de vreme sau de starea pe care o aveți, sunteți aşteptați să descoperiți și să vă luați acasă parfumurile, uleiurile și produsele de îngrijire cu aromele extraordinare My Geisha.

Facebook: My Geisha Galati

Telefon: 0743 217 668

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...