Breaking news:

The SECRET: Secretul frumuseții tale!

The Secret by Daniela Budeanu este locul unde te vei răsfăța și alinta, iar noi îți vom arăta încă o dată că ești frumoasă.

La The Secret by Daniela Budeanu tehnologia e pusă în slujba frumuseții! Îți oferim tratamente corporale moderne: radiofrecvență, cavitație, criolipoliză, împachetări în tunel cu infraroșu, electrostimulare, drenaj prin presoterapie dar și proceduri care te vor ajuta să arăți impecabil: tratamente faciale cu E-light, masaj, extensii gene 1-3D, epilare definitivă și unghii cu gel. Te așteptăm la o diagnosticare GRATUITĂ și îți oferim informații detaliate despre proceduri, pentru ca tu să alegi în cunoștință de cauză.

„The Secret by Daniela Budeanu este locul preferat al femeilor care iubesc frumusețea și au înțelepciunea de a o păstra. Deținem aparate noi, cu o tehnologie inovativă, achiziționate de la producători de renume precum Rowe și Medico Laser, ce vă ajută să vă îndepliniți obiectivele în timp scurt și cu eficiență maximă”, a declarat Daniela Budeanu, administratorul salonului.

Și iată care sunt aparatele și procedurile de care vă puteți bucura la The Secret:

Professional 24 Pads – aparat de electrostimulare inovativ folosit cu succes în tratamentul anticelulitic și de remodelare corporală, ce ajută la slăbirea în circumferință, eliminarea celulitei, tonifierea și remodelarea corpului.

Tunelul cu infraroșu No Cellulite – aparat profesional pentru slăbit, cu rezultate vizibile instant. Razele infraroșii pătrund 5-6 cm cm în țesuturi și acționează direct asupra celulelor grase. Rezultate: eliminarea grăsimilor și a celulitei, accelerarea metabolismului, îmbunătățirea circulației limfo-venoase, eliminarea substanțelor nocive, a toxinelor și deșeurilor metabolice, atenuarea durerilor musculare sau de articulații, purificarea și oxigenarea sângelui.

Criolipoliza – procedura de top non-chirurgicală de slăbire localizată și de reconturare a corpului, cu rezultate în timp record. Este metoda revoluţionară care îngheaţă țesutul la -10 grade și forțează organismul să elimine celulele grase.

Cavitatia prin ultrasunete (liposucția virtuală) – procedură nechirurgicală sigură prin care se pot elimina depozitele de grăsimi localizate în diferite zone ale corpului: abdomen, brațe, șolduri, fese sau coapse. Cavitația contribuie la combaterea celulitei, a adipozității subcutanate, la atenuarea maxima a vergeturilor și, implicit, la remodelarea corporală.

Presoterapia este echivalentul unui masaj de drenaj limfatic. Funcția de bază a aparatelor de presoterapie este de a îmbunatăți circulatia sanguină și limfatică la nivelul picioarelor, a brațelor și a taliei, prin umflarea si dezumflarea camerelor aflate în costumul de presoterapie. Efectele benefice ale presoterapiei constau în îmbunatățirea oxigenării țesuturilor periferice și detoxifierea generală a organismului. Presoterapia se recomanda persoanelor care sufera de celulită, retenție hidrică, microcirculație venoasă îngreunată, picioare obosite.

Tratamentele cu radiofrecvență – ideale pentru persoanele care au pielea lăsată, radiofrecvența fiind recomandată ca o alternativă la operațiile chirurgicale. Procedură folosită cu succes și în tratamentul celulitei și al vergeturilor. Dacă este posibil, recomandăm combinarea ședințelor de radiofrecvență cu cele de electrostimulare musculară.

La toate acestea se adaugă aparatul de epilare definitivă cu tehnologia E-light, ce garantează ședințe de înfrumusețare nedureroase, datorită sistemului de răcire ce exclude arsurile și orice fel de disconfort. Prin tehnologia E-light, procedura de epilare definitivă se poate aplica oricărei persoane, indiferent de fototipul pielii sau de grosimea firului de păr.

Nu în ultimul rând, la The Secret poți beneficia de tratamente faciale cu E-light, masaj, extensii gene 1-3D și unghii cu gel. Adică de mici trucuri cu efecte uimitoare, care îți pot desăvârși look-ul. Și stai liniștită: rămâne SECRETUL nostru!

Te așteptăm la THE SECRET by Daniela Budeanu în Țiglina 1, Str. Brailei, Nr. 163 (vis a vis de Orange Shop). Pentru detalii despre proceduri și programări poți suna la 0770 439 185. Ai la dispoziție toate informațiile și pe pagina de facebook: THE SECRET by Daniela Budeanu.

The SECRET: Secretul frumuseții tale!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...