Accesorii puternice pentru femei cu personalitate, by Lilia Caraush

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Lilia Caraush e deja o vedetă peste Prut. Este o femeie puternică, o dovadă vie că orice vis poate deveni realitate și că un hobby făcut cu pasiune se poate transforma într-o afacere de succes. Are 29 de ani, vine din Chișinău și, după ce a încercat la Galați o carieră tehnică – este absolventă a Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, specializarea Cadastru, din cadrul Universității “Dunărea de Jos” – a cucerit orașul de la Dunăre cu bijuteriile sale speciale, care se pot găsi din această vară, în exclusivitate, în Salonul Mireasă cu stil, din str. Traian, nr. 157.

  Creațiile sale sunt disponibile pe pagina personală de facebook dar și pe Handmade by Lilia Caraush.

  img_20160813_200833Făcute din pietre mari de sticlă și cristale montate pe sârmă, bijuteriile Liliei scot femeile din anonimat. Sunt destinate doamnelor și domnișoarelor cărora nu le e frică să își arate personalitatea și care iubesc accesoriile spectaculoase.
  “Am început cu mici tricoteje, decorate cu pietre. Apoi am făcut primele bijuterii pentru mine. Am învățat tehnica în câteva luni de zile, am lucrat pentru prietene, la cerere. Și uite așa, am ajuns la sute de modele, inspirate în funcție de materiale dar și de gustul și personalitatea clientelor, care îmi cer pe facebook accesoriile dorite.

  Bijuteriile mele pot fi purtate absolut oriunde, nu doar la nuntă sau la o ocazie.

  Totul depinde de femeile care au curajul să le scoată în lume și să le combine cu ținutele casual”, a explicat Lilia.

  De obicei, sunt foarte cerute colierele. Miresele poartă accesoriile pentru cap semnate Lilia Caraush: tiare, coroane masive cu pietre sau bijuterii în stil oriental. Dar Lilia poate face brățări, seturi cu cercei, ba chiar și accesorii pentru bărbați. Pietrele, la fel ca toate materialele cu care lucrează Lilia, sunt alese special de ea și sunt din clasă de înaltă calitate din Cehia. Lilia a atras atenția vedetelor Lora, Andreea Marin și Anda Adam. Cu cea din urmă, alături de Ina Cebanu, a început deja o colaborare, pentru realizarea unei game de geci din denim, personalizate și decorate cu pietre.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img