Breaking news:

Zenon

designer-cristina-dobre

Cu toc sau fără toc, pantofii sunt unele dintre cele mai importante piese într-o ținută. Completați de o poșetă interesantă, pot scoate din anonimat orice persoană. Plecând de la această premisă, Zenon este un nou brand, dedicat exclusiv femeilor, a dezvoltat o linie de pantofi și poșete din piele. Liniile simple și modelele clasice sunt evidențiate cu creativitate de materialele folosite. Accentul este pus pe calitate, piesele fiind lucrate în micile ateliere cu tradiție, și pe unicitate, prin intermediul persoanelor de care sunt purtate. Produsele sunt realizate manual, unele în ediție limitată, ele putând fi adaptate în funcție de personalitatea și caracterul fiecărei cliente. Zenon creează încălțăminte și poșete de damă custom made cu talpă de piele, având o gamă variată de modele comode și deosebite.

Zenon s-a născut din dorința de a aduce un accent diferit, de creativitate, bun gust și feminitate, printr-un design unic și calitativ. Noua colecție Zenon a/w ’16 rămâne în aceleași linii clasice, completate fiind de câteva ținute vestimentare cu scopul de a crea o ținută completă. Povestea este inspirată de clasicile ținute country, un plus fiind utilizarea unor materiale neconvenționale precum blana, pielea vintage, catifeaua sau părul, catarame mari sau mici, franjuri ori brâuri. Plicurilor realizate din materiale vintage sau blană li se adaugă ghete joase sau pantofi eleganți, completate fiind de rochiile care urmăresc liniile clasice sau halatele accesorizate de blană, cu terminație la glezna piciorului.

img_4168Zenon își dorește ca femeia să rămână femeie, păstrând misterul și toată demnitatea femeii adevărate, o femeie curtată și respectată de bărbat și societate. Integrată fiind în tendințele noului sezon, Zenon, te invită să urmărești noua colecție a/w `16.
Dat fiind faptul că suntem la început, comenzile se pot da pe pagina noastră de Facebook Zenon, Instagram Zenonbrand sau la showroom-ul nostru din Calea Moșilor nr. 62-68, unde clienții pot veni să vadă produsele, în urma unei întâlniri prestabilite.

Foto de campanie: Alex Matei
Foto de produs: Irina Rădulescu

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...