Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Zenon

designer-cristina-dobre

Cu toc sau fără toc, pantofii sunt unele dintre cele mai importante piese într-o ținută. Completați de o poșetă interesantă, pot scoate din anonimat orice persoană. Plecând de la această premisă, Zenon este un nou brand, dedicat exclusiv femeilor, a dezvoltat o linie de pantofi și poșete din piele. Liniile simple și modelele clasice sunt evidențiate cu creativitate de materialele folosite. Accentul este pus pe calitate, piesele fiind lucrate în micile ateliere cu tradiție, și pe unicitate, prin intermediul persoanelor de care sunt purtate. Produsele sunt realizate manual, unele în ediție limitată, ele putând fi adaptate în funcție de personalitatea și caracterul fiecărei cliente. Zenon creează încălțăminte și poșete de damă custom made cu talpă de piele, având o gamă variată de modele comode și deosebite.

Zenon s-a născut din dorința de a aduce un accent diferit, de creativitate, bun gust și feminitate, printr-un design unic și calitativ. Noua colecție Zenon a/w ’16 rămâne în aceleași linii clasice, completate fiind de câteva ținute vestimentare cu scopul de a crea o ținută completă. Povestea este inspirată de clasicile ținute country, un plus fiind utilizarea unor materiale neconvenționale precum blana, pielea vintage, catifeaua sau părul, catarame mari sau mici, franjuri ori brâuri. Plicurilor realizate din materiale vintage sau blană li se adaugă ghete joase sau pantofi eleganți, completate fiind de rochiile care urmăresc liniile clasice sau halatele accesorizate de blană, cu terminație la glezna piciorului.

img_4168Zenon își dorește ca femeia să rămână femeie, păstrând misterul și toată demnitatea femeii adevărate, o femeie curtată și respectată de bărbat și societate. Integrată fiind în tendințele noului sezon, Zenon, te invită să urmărești noua colecție a/w `16.
Dat fiind faptul că suntem la început, comenzile se pot da pe pagina noastră de Facebook Zenon, Instagram Zenonbrand sau la showroom-ul nostru din Calea Moșilor nr. 62-68, unde clienții pot veni să vadă produsele, în urma unei întâlniri prestabilite.

Foto de campanie: Alex Matei
Foto de produs: Irina Rădulescu

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...