Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu înseamna doar a salva aparențele printr-un machiaj studiat sau o coafură impecabilă. Acea frumusețe, care uimește, este rezultatul unui întreg complex de îngrijire, iar tenul este prioritar acestei rutine. La Be Slim Body Care, un nou dispozitiv s-a impus cu grație în arsenalul de îngrijire a pielii, aducând cu sine promisiunea unui ten mai sănătos si radiant: Laser Me de la Neauvia.

Echipamentul a fost dezvoltat de către specialiștii de la Neauvia, după ani de cercetări riguroase, pentru a obține rezultate, în ceea ce privește textura pielii, liniile fine, petele pigmentare, porii dilatați ori cicatricile post-acneice. Tratamentul cu laser fracționat non-ablativ tratează imperfecțiunile, fără dureri și timp de recuperare. Așadar, frumusețea își ține promisiunea…

Printre multiplele beneficii ale Laser Me, remarcăm capacitatea sa de a aborda cu succes cicatricile și urmele inestetice ale acneei. Tehnologia avansată a acestui aparat permite pătrunderea în straturile profunde ale pielii, stimulând producția de colagen și elastină. Vorbim nu doar de estomparea cicatricilor, ci și de uniformizarea texturii pielii, obținând un aspect radiant și fără cusur. Petelor de vârstă, petelor solare și discromiilor le este rezervat tratamentul delicat și eficient oferit de Laser Me. Lumina sa, eficient direcționată, acționează asupra melaninei în exces, fără a leza stratul superior. Rezultatul? O piele uniformă, fără imperfecțiuni pigmentare, naturalețe și strălucire!

Un ten catifelat fără cusur ? Încearcă Laser Me! Acesta are capacitatea de a revitaliza și întineri pielea, în urma unor tratamentele regulate. Dacă îți dorești un aspect revigorat, care sfidează trecerea timpului, atunci e musai să apelezi la procedurile de care are nevoie tenul tău. Echipat cu laser diodă, tehnologia nu doar maschează semnele îmbătrânirii, ci le abordează direct, oferind rezultate vizibile și de lungă durată. Tratamentele personalizate, în urma unei consultații oferită de specialiștii de la Be Slim Body Care, poate reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor nedorite.

Fie că e vară sau iarnă, vrei un ten radiant și fără imperfecțiuni? Aspectul sănătos al tenul tău este prioritatea noastră. Ședințele complexe de tratament refac textura pielii și oferă strălucire naturală. Misiunea e să te facem să te bucuri de propria imagine, chiar și atunci când machiajul lipsește din rutina ta! Ne găsești pe Strada Brăilei nr. 159F, etaj 2, la numărul de telefon 0746 527 032, pe Facebook Be Slim Bodycare sau pe beslimbodycare.ro.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...

Zâmbete, recunoștință și mulțumiri de la Clinica DENTAL

Finalul de an ne întâmpină cu bucurie și recunoștință...