Breaking news:

FUN SCIENCE® – Știința învățării distractive a ajuns acum în Galați și Brăila

Semne bune anul are și începe cu o super provocare edu-distractivă pentru copiii isteți și dornici de învățare, prin lansarea și implementarea proiectului Fun Science® în Galați și Brăila. Astfel, bine cunoscuta și apreciata echipă de Profesori Trăsniți este gata să îi surprindă și să îi captiveze pe cei mici – și întreaga familie – cu activități și evenimente memorabile, distractive și interactive.

Profesorii Trăsniți sunt recunoscuți pentru incredibila pricepere de a-i face pe copii să asimileze informații de mare valoare educațională cu ajutorul unor metodologii inovatoare și, mai ales, distractive.

Fun Science® se remarcă ca lider global în industria edutainment și în dezvoltarea programelor de popularizare a științei, activând în peste 40 de țări din întreaga lume. Iar programele Fun Science® beneficiază de contribuția și expertiza oamenilor de știință din întreaga lume, expunând copiii la o perspectivă globală asupra domeniului uimitor și fascinant al științei.

Chiar dacă dețin o puternică componentă educativă, activitățile Fun Science® NU conțin teorie, ci ilustrează și demonstrează în mod practic și interactiv principiile științei, contribuind la dezvoltarea interesului și pasiunii copiilor pentru cunoaștere și învățare activă.

Remarcabila echipă a Profesorilor Trăsniți din Galați și Brăila este gata de acțiune și îi așteaptă la joacă distractivă și educativă pe toți copiii isteți și dornici de cunoaștere și învățare. Formidabilii Profesori Trăsniți pot ajunge în orice locație – de la școli, grădinițe, puncte comerciale, centre educaționale, librării, locuri de joacă, până la locații neconvenționale și în aer liber – pentru a-și pune în practică incredibilul talent de a învăța, prin joacă, descoperire și experimentare cele mai fascinante principii și curiozități ale științei. Totodată, ei își vor desfășura activitatea curentă și în cadrul unui laborator special unde copiii vor participa la năstrușnice experimente și descoperiri pe măsură.

Vizând teme super interesante și variate, de un real interes pentru cei mici, precum sănătate, nutriție, mediu, siguranța rutieră, încurajarea lecturii, dependența de tehnologie, prevenirea riscurilor sau prevenirea consumului de droguri, activitățile marca Fun Science® urmăresc îndeaproape atingerea obiectivelor de educație prin distracție, internalizarea și valorizarea conținutului informativ prin joacă, prin interacțiune, implicare și experimentare.

Fun Science® susține, de asemenea, în mod activ și creativ desfășurarea campaniilor educaționale și școlare, a campaniilor de responsabilitate socială, precum și proiecte și evenimente culturale menite să contribuie la educația copiilor într-o manieră atractivă și interactivă.

Descoperă și tu cât de cool este să fii isteț și ce super putere este cunoașterea!

Laboratorul de distracție Fun Science® din Galați se deschide oficial in curand printr-un super spectacol cu Profesorii Trasniti Romania (Bucuresti & Galati ) unde intrarea va fi pe baza de invitatie online Gratuita. Detaliile le veti regasi pe pagina de facebook: @funsciencegalati și la telefon/ whatsup: 0749 185 145!

Hai și tu în aventura Fun Science® și descoperă magia științei într-un mod original și distractiv!

E timpul să intri în rândul micilor oameni de știință, alături de Profesorii Trăsniți de la Fun Science®!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.3 / 5. voturi: 6

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...