1.1 C
Galați
vineri 16 aprilie 2021

Școala îngrijitoarelor – o șansă importantă de dezvoltare personală și profesională

Ai între 18 și 63 de ani și cauți un loc de muncă decent și sigur? Ești empatic, hotărât, dornic să înveți lucruri noi...
More

  Află de la specialiștii Natur House ce alimente sunt sănătoase pentru corpul tău

  Știm cu toții că fructele şi legumele sunt mereu importante, dar și benefice pentru organismul nostru. Dar nu multă lume știe că unele alimente chiar reflectă părţi ale corpului, furnizându-le acestora substanţe nutritive. O dietă bazată pe alimente sănătoase contribuie din plin la buna funcţionare a organismului, la păstrarea tonusului bun şi la menţinerea sănătăţii fizice şi psihice.

  Află și tu de la experții în nutriție de la Natur House ce alimente sunt recomandate să consumi pentru fiecare parte a corpului tău!

  Ochii, mereu importanți

  Știați că alimente precum morcovi, ouă, porumb, ananas sau struguri sunt utile pentru sănătatea ochilor? Morcovii au multe vitamine şi antioxidanţi, cum ar fi beta-carotenul, care reduce riscul degenerării maculei, care este cauza pierderii vederii la persoanele în vârstă. De asemenea, ananasul relaxează ochii obosiţi din cauza calculatorului, datorită enzimele conţinute, iar strugurii ajută cu precădere ochiul în timpul vederii nocturne.

  Nuca și peștele, benefice pentru creier

  Nuca seamănă izbitor cu creierul, tocmai de aceea este numită “aliment pentru creier”. Are un conţinut foarte ridicat de acizi graşi omega-3, care ajută la menţinerea funcţiei creierului. Somonul, tonul și sardinele sunt de asemenea foarte importante ca alimente pentru creier.

  Oase sănătoase cu țelină, lactate și spanac

  Ţelina este o sursă de siliciu, care face parte din structura moleculară a oaselor. O altă coincidenţă amuzantă: oasele, precum ţelina, conţin 23% sodiu. Produsele lactate, precum brânza, întăresc oasele, fiind o sursă bună de calciu. Spanacul, datorită fierului şi calciului pe care le conţine, face oasele mai rezistente şi ajută la funcţionarea muşchilor. Chiar și portocalele pot ajuta oasele să fie mai sănătoase.

  Beneficiile roșiei pentru inimă

  Potrivit unor studii, licopenul conţinut în tomate reduce riscul de boli cardiovasculare la bărbaţi şi femei. Iar dacă amestecați roșiile cu puțin ulei de măsline sau grăsimi, cum ar fi avocado, se poate creşte de aproape zece ori cantitatea de licopen absorbită de organism. Uleiul de măsline energizează inima şi reduce colesterolul, iar cartoful protejează împotriva accidentelor cerebro-vasculare şi oferă o mare cantitate de vitamina C sistemului vascular.

  Stomacul și pancreasul trebuie mereu protejate

  O nouă asemănare, rădăcina de ghimbir aminteşte de organele digestive. Știm deja că ghimbirul ajută la răul de mare şi la simptomele cauzate de mirosuri şi gust acru. Potrivit unor cercetători din Danemarca, rădăcina acestei plante sub formă de praf suprimă greaţa şi vărsăturile, chiar şi în cazurile în care acestea sunt foarte distincte, şi necesită spitalizare.

  Pancreasul poate fi ajutat de cartoful dulce care contribuie la funcţionarea sănătoasa a acestuia. Cartoful conţine mult beta-caroten, care este un antioxidant puternic ce protejează toate ţesuturile corpului, inclusiv pancreasul de afecţiuni asociate cu cancerul pancreatic sau cu îmbătrânirea.

  Diversitate pentru sănătatea mușchilor

  Alimentele bazate pe surse animale și plante, te pot ajuta să îți protejezi mușchii. Bananele, carnea roșie, peștele și ouă sunt importante  și bogate în proteine și ​​conțin cei mai mulți aminoacizi, elementele de bază ale țesutului muscular.

  Menține mereu pielea și părul sănătoase cu alimentele necesare

  Știai că pepenele conţine foarte puţine calorii şi este excelent pentru menţinerea fermităţii pielii? Sau că iaurtul degresat îmbunătăţește aspectul pielii; având și o concentraţie ridicată de vitamina A?

  Grâul, orzul și hreanul sunt benefice pentru păr. Grâul conţine acizi graşi, calciu şi dioxid de siliciu care sunt extraordinar de sănătoase păr, dar și pentru piele şi unghii. Orzul înfrumuseţează şi revitalizează datorită substanţelor bioactive, iar hreanul regenerează părul, pielea şi unghiile.

  Alte alimente importante pentru păr și piele sunt afinele, somonul, ceaiul verde, legumele cu frunze verzi sau mazărea.

  EXPERȚII ÎN NUTRIȚIE DE LA NATUR HOUSE, ALĂTURI DE TINE

  Pentru ca tu să devii mulțumit în totalitate de tine, apelează fără ezitare la specialiștii de la Natur House.

  Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, cu peste 2000 de centre prezente în 40 de tări.

  Dacă ești interesat, centrul Natur House îți oferă consiliere din partea unui specialist în nutriție, care în funcție de obiceiurile alimentare, de stilul de viață, de afecțiunile fiecăruia îți va recomanda o dietă de reeducare alimentară și produse exclusive marca Natur House.

  - reclama -

  La Little Bunny, e rost de dichis jucăuș și în siguranță cu produsele Hygienium Kids

  Desigur că cei mici au nevoie de distracție și voie bună chiar și la salonul de înfrumusețare, așa că e de la sine înțeles...

  Cum te poți îmbolnăvi din cauza stresului

  Este dovedit faptul că stresul poate să genereze probleme serioase de sănătate. Stresul ne afectează pe toți, iar acest lucru poate fi observat ușor....

  Medicul Specialist Mihaela Braga îți împărtășește secretele unei igiene intime corecte

  Sănătatea se măsoară în grija pe care ți-o acorzi în mod constant, zi de zi, în consecvența obiceiurilor pe care le practici, frecvența vizitelor...
  - reclama -