Stilul tău preferat e acum accesibil la Velvet Outlet

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Orice sezon are un farmec nou și aparte, completat de entuziasmul noilor senzații în materie de fashion dar poartă mereu și pecetea stilului propriu și a originalității personale. Desigur că și tu vrei să fii în ton cu tendințele recente, să te bucuri de calitatea pieselor tale vestimentare și, evident, să beneficiezi de oferte convenabile la achiziționarea acestora. Acum chiar se poate! Bucură-te să afli că stilul tău preferat e acum accesibil la Velvet Outlet.

  Identitatea ta fashion prinde contur acum la Velvet Outlet

  Și cum primăvara este, prin definiție, simbol al reînnoirii și renașterii, în orice formă și sub toate aspectele, bineînțeles că e timpul potrivit și pentru noutăți fashion, menite să îți aducă mai multă încântare și să confere un plus de stil și rafinament garderobei tale. Velvet Outlet îți colorează primăvara cu stilul tău preferat și îți aduce ținutele dorite la prețuri accesibile și prietenoase, pentru ca tu să te bucuri de moda care ți se potrivește. Descoperă o varietate de branduri ce se remarcă prin calitate și stil dar și printr-un raport de preț adaptat condițiilor curente ale pieței.

  Velvet Outlet: o poveste cu stil, experiență și pasiune pentru moda de calitate

  Povestea Velvet Outlet se bazează pe o experiență locală de peste opt ani în industria fashion și derivă din necesitatea de adaptare și prioritizare a resurselor financiare actuale. Urmând același filtru riguros al unui raport optim calitate – preț, Velvet Outlet oferă îmbrăcăminte de damă exclusivistă, de la furnizori externi atent selecționați, pentru ca tu să te bucuri de articole și noutăți vestimentare cool, atractive, convenabile și calitative.

  Colorează-ți primăvara cu stilul preferat de la Velvet Outlet!

  Exprimă-te în ritmul personalității tale și definește-ți stilul la Velvet Outlet! Ne găsești pe Bulevardul Șiderurgiștilor nr. 24 și 31, în Galați și pe strada Ștefan cel Mare 189 din Tecuci. Profită acum de oferta specială de deschidere și beneficiază de voucherele de 25 de Ron oferite pentru cumpărături de minimum 100 Ron, pe care le poți utiliza pentru și mai mult shopping până pe data de 15.04.2021.

  Fii în ton cu primăvara! Alege Velvet Outlet!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img