Breaking news:

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din individualitatea și specificul celor pe care îi celebrează, indiferent de ocazie, fie că este vorba de evenimente private sau corporate. Iar să știi, să poți și să reușești să transformi fiecare experiență într-o amintire prețioasă presupune, dincolo de experiență, profesionalism și pricepere, putere de creație, capacitate de adaptabilitate și flexibilitate. Și, nu în ultimul rând, o strânsă comunicare cu cei pe care îi onorezi, organizându-le evenimentul, fapt ce se traduce, evident, și în rodul creativității și eficiența colaborării care se construiește pe aceste premise.

Iar pentru a ajunge la alegerea corectă, cea cu care rezonezi cel mai bine – principiu ce determină, de altfel, reușita evenimentului tău – e nevoie, în primul rând, ”să întâlnești trei furnizori – nici mai mult, nici mai puțin de trei” este sfatul Violetei Batog, asociat și designer de evenimente cu experiență la Desiree Flowers&Events. Totodată, aceasta recomandă, cu precădere viitorilor miri, să păstreze o perspectivă realistă asupra scenariilor și promisiunilor pe care le pot primi din partea unor furnizori, diminuând, astfel, riscul de a sacrifica mult mai mult, ulterior, la capitolul buget sau calitate. În acest sens, transparența reprezintă soluția propusă de Desiree Flowers&Events și care este completată de comunicarea, conexiunea și creativitatea puse la dispoziția clientului.

Pentru că satisfacția unui eveniment reușit înseamnă să ai alături nu doar un designer de evenimente priceput, ci un partener cu care să comunici cât mai ușor, îndeaproape, care să se implice deplin și să înțeleagă întreg demersul creativ, de la primele idei de concepție, până la implementarea acestuia. După cum precizează și Laura Frunză, a doua jumătate ce completează întregul Desiree Flowers&Events, ”procesul de planificare și organizare a unui eveniment de succes solicită responsabilitate și promptitudine, minuțiozitate și rigoare, dar și flexibilitate și capacitate de adaptare și de soluționare, atunci când situația o solicită”. Și, bineînțeles, este un domeniu ce presupune imaginație și creativitate din plin, atribute sinergice cu energia pozitivă și bucuria. Întrucât conceperea și organizarea unui eveniment – de orice tip – înseamnă contopirea viziunii clientului cu ansamblul de elemente inspirat orchestrate de către designerul de evenimente. Iar acesta este, desigur, un real prilej de bucurie și sărbătoare.

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers&Events!

Află detalii la telefon +40 742 696 589, pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/desiree.flowers.and.events, accesând site-ul: www.florariadesiree.com, e-mail:desireeflowershop@gmail.com, sau la sediul din Str. Anghel Saligny, nr. 145, Bl. 7C, Galati.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 113

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...