Breaking news:

Brăila Mall te invită în parcare, la evenimentul: “Împreună, pentru siguranţa copiilor”

Siguranța este un aspect atât de important, mai ales când vine vorba despre copii. Cum asigurăm și cultivăm siguranța celor mici este exact tema evenimentului ”Împreună, pentru siguranța copiilor”, organizat la Brăila Mall, pe 12 mai, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila și cele mai importante structuri cu atribuţii în domeniul siguranţei şi protecţiei cetăţenilor.

Astfel, începând cu ora 11:00, în parcarea Brăila Mall, copiii vor descoperi, într-un mod interactiv, atractiv și distractiv cum se desfășoară activitatea celor care ne apără zilnic și vor afla informații prețioase cu privire la specificul acestor meserii.

Organizat şi desfășurat sub forma unor ateliere de prezentare interactive și demonstrații practice, evenimentul ”Împreună, pentru siguranța copiilor” aduce în atenția celor prezenți serviciile şi tehnicile din dotarea instituţiilor care acţionează pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, pentru prevenirea şi reducerea efectelor calamităţilor şi dezastrelor naturale şi pentru protecţia cetăţenilor.

În acest fel, copiii pot descoperi și învăța lucruri esențiale și importante din sfera siguranței publice într-un mod plăcut și distractiv.

Explorând în mod practic universul captivant al celor aflați în slujba binelui, participanții la eveniment au oportunitatea de a experimenta o fărâmă din activitatea acestora, înțeleg și conștientizează mai bine importanța prevenției și intervenției în anumite situații concrete. Laboratorul criminalistic, autospecialele, mijloacele de intervenţie şi de protecţie folosite, echipamentele din dotarea poliţiei rutiere şi câinii de serviciu sunt doar câteva dintre atracţiile cu care oamenii legii îi așteaptă pe participanții la evenimentul de la Brăila Mall.

Pentru că informația este putere și educația reprezintă pregătirea viitorului, această reuniune de forțe urmărește familiarizarea și informarea publicului – în special a copiilor – cu privire la aceste aspecte ce țin de activitatea, instrumentele și tehnicile folosite pentru asigurarea şi menţinerea liniştii şi protecţiei cetăţenilor. Totodată, vor fi prezentate materiale informative și măsuri de prevenție și intervenție în cazul unor situații de urgență. Și, nu în ultimul rând, pentru cei interesați, evenimentul promovează profesiile din domeniul ordinii publice şi al siguranţei naţionale.

Hai și tu să învățăm – împreună – cum putem să contribuim și să (ne) oferim mai multă siguranță, pe 12 mai, la Brăila Mall, la evenimentul ”Împreună, pentru siguranța copiilor”!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...