Alege ținute speciale pentru petrecerile verii! Brăila Mall te invită la shopping

  ai citit...?

  Dr. Andrei Ciocănaru – Povestea Dental merge mai departe!

  Cum crești renumele familiei și visul părinților tăi? Cum...

  Tendințe în machiajul de toamnă 2022

  Și în acest sezon, naturalețea și prospețimea tenului se...

  King’s Pub – o experiență gastronomică de neratat

  King’s Pub - Rescriem împreună istoria (pe strada Domnească)! Situat...

  - reclama -spot_img
  3
  (2)

  În fiecare an, sezonul petrecerilor, al nunților, botezurilor și nu numai este vara. În cazul doamnelor și domnișoarele, alegerea ținutei potrivite poate fi mereu o provocare.

  De aceea, la Brăila Mall vei putea găsi articole vestimentare şi accesorii pentru o apariţie elegantă la orice tip de petrecere vei participa.

  Este esențial ca în garderoba unei femei să existe o rochie sau o salopetă, care să se preteze evenimentului la care este invitată.

  La magazinul Joyz din incinta Brăila Mall te aşteaptă culori care vor atrage toate privirile, fie că petreci o seara caldă pe terasă sau mergi la nunta celei mai bune prietene.

  Un costum alb cu pantalon, o rochie roz feminină – sunt elementele pe care Mizar din Brăila Mall pariază vara aceasta.

  Şi Hermosa alege tot culorile ca fiind câştigătoare – nuanțe şi combinații îndrăznețe, feminitate – doar câteva elemente care întregesc frumusețea unei femei.

  Pentru eleganță supremă, magazinul Vogue aduce în lumina reflectoarelor rochiile lungi. Clasicul negru sau îndrăznețul verde  pot face din seara ta una demnă de covorul roşu.

  Nu trebuie uitate nici accesoriile. Sandalele sunt vedetele sezonului, iar ştiliştii Tezyo le recomandă pe cele în culori nude. În combinație cu o poşetă chic, nu ai cum să treci neobservată la evenimentul la care vei fi prezentă.

  Următorul pas este alegerea bijuteriilor. Și ce magazin este mai potrivit pentru acest lucru dacă nu Teilor din incinta Brăila Mall. Un lănțișor deosebit, un inel elegant, clasic, o pereche de cercei sau o brățară, toate îți pot aduce plusul de eleganță, completând frumusețea naturală. Strălucirea pietrelor poate fi concurată doar de felul în care te vei simți.

  Așadar, orice alegeri vei face, este important să te simți bine în ținuta aleasă. Cel mai bun accesoriu este fericirea.

  Petrecerile acestei veri vor fi mult mai distractive cu ținute din magazinele din Brăila Mall!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  3 / 5. voturi: 2