Vara aduce un plus de stil și strălucire de la Maia Bijou

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Fiecare sezon e unic și înseamnă bucuria descoperirii noilor tendințe de stil și a reînnoirii propriilor preferințe. Iar vara – simbol al vacanței, al exuberanței nestingherite – abundă de variante și opțiuni, care de care mai tentante și atrăgătoare. Vara asta bucură-te de un plus de stil și strălucire de la Maia Bijou.

  Află și tu care sunt cele mai cool și apreciate tendințe în materie de bijuterii de la experții Maia Bijou, care îți împărtășesc noutăți inedite, direct de la expozițiile de specialitate de la Vicenza Oro sau OroArezzo (evenimente de marcă recunoscute la nivel mondial):

  Design minimalist cu maximum de efect

  Printre cele mai apreciate piese de bijuterii ale sezonului de vară 2022 se numără inelele cu design minimalist, combinate pe deget, dar și piesele inedite cu pietre colorate, naturale, în ton cu spiritul liber și nonconformist al verii.

  La fel de îndrăgite și apreciate sunt și lanțurile la baza gatului cu elemente minimaliste, ideale pentru sezonul cald, fiind simplu de purtat și de accesorizat. Ilustrând cu prisosință principiul ”Less is more” (”Mai puțin înseamnă mai mult”), bijuteriile fine, simple, dar de efect, se remarcă, totodată, prin versatilitate și un rafinament aparte.

  Texturi inedite și culori îndrăznețe

  Dacă preferi bijuteriile statement și stilul îndrăzneț, nonconformist, specialiștii în bijuterii de la Maia Bijou îți recomandă vedetele acestui sezon: brățările fixe sau sclave, simple sau cu diverse simboluri sau pietre colorate.

  De asemenea, brățările cu șnur colorat și pietre naturale, bijuteriile din aur galben lucios, satinat, texturat sau îmbrăcat în diferite culori, în tonuri tari sau cu pietre naturale sunt accesorii care nu trebuie să îți lipsească, exprimând pe deplin plenitudinea personalității și a stilului tău, evocând, totodată, farmecul aparte al verii și al momentelor preferate de vacanță.

  În plus, cerceii mari, care îmbracă urechea sau verigile mari în diametru, dar fine, sunt in topul tendințelor și preferințelor estivale 2022. Iar colierele de tip opera sunt un must have al momentului.

  Adaugă și tu accentele preferate de originalitate și stil sezonului estival cu bijuteriile de la Maia Bijou!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img