Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Vara aduce un plus de stil și strălucire de la Maia Bijou

Fiecare sezon e unic și înseamnă bucuria descoperirii noilor tendințe de stil și a reînnoirii propriilor preferințe. Iar vara – simbol al vacanței, al exuberanței nestingherite – abundă de variante și opțiuni, care de care mai tentante și atrăgătoare. Vara asta bucură-te de un plus de stil și strălucire de la Maia Bijou.

Află și tu care sunt cele mai cool și apreciate tendințe în materie de bijuterii de la experții Maia Bijou, care îți împărtășesc noutăți inedite, direct de la expozițiile de specialitate de la Vicenza Oro sau OroArezzo (evenimente de marcă recunoscute la nivel mondial):

Design minimalist cu maximum de efect

Printre cele mai apreciate piese de bijuterii ale sezonului de vară 2022 se numără inelele cu design minimalist, combinate pe deget, dar și piesele inedite cu pietre colorate, naturale, în ton cu spiritul liber și nonconformist al verii.

La fel de îndrăgite și apreciate sunt și lanțurile la baza gatului cu elemente minimaliste, ideale pentru sezonul cald, fiind simplu de purtat și de accesorizat. Ilustrând cu prisosință principiul ”Less is more” (”Mai puțin înseamnă mai mult”), bijuteriile fine, simple, dar de efect, se remarcă, totodată, prin versatilitate și un rafinament aparte.

Texturi inedite și culori îndrăznețe

Dacă preferi bijuteriile statement și stilul îndrăzneț, nonconformist, specialiștii în bijuterii de la Maia Bijou îți recomandă vedetele acestui sezon: brățările fixe sau sclave, simple sau cu diverse simboluri sau pietre colorate.

De asemenea, brățările cu șnur colorat și pietre naturale, bijuteriile din aur galben lucios, satinat, texturat sau îmbrăcat în diferite culori, în tonuri tari sau cu pietre naturale sunt accesorii care nu trebuie să îți lipsească, exprimând pe deplin plenitudinea personalității și a stilului tău, evocând, totodată, farmecul aparte al verii și al momentelor preferate de vacanță.

În plus, cerceii mari, care îmbracă urechea sau verigile mari în diametru, dar fine, sunt in topul tendințelor și preferințelor estivale 2022. Iar colierele de tip opera sunt un must have al momentului.

Adaugă și tu accentele preferate de originalitate și stil sezonului estival cu bijuteriile de la Maia Bijou!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...