Breaking news:

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Alege un decor plin de farmec la noul restaurant Beluga Events (P)

Evenimentul perfect la care visezi merită un decor pe măsură! Beluga Events se distinge prin locația amplasată într-un cadru natural și prin serviciile complete puse la dispoziția dumneavoastră.

Indiferent că urmează să vă programați nunta, botezul, o cununie sau un eveniment de tip corporate, la Beluga Events veți întâlni echipa ce vă va fi alături pe parcursul întregului proces minuțios de organizare. Iar în ce privește planificarea unui eveniment atât de special precum este nunta, trebuie să știți că pachetul Wedding planner vă este oferit gratuit.

Garden Party la Beluga Events

Noua locație Beluga Events este amplasată într-o oază naturală plină de farmec, ce vă va cuceri din start! Dacă visați la o cununie în lumina fabuloasă a apusului, atunci Beluga Events e cadrul ideal pentru voi și invitații voștri, lângă piscina Beluga.

Nu în ultimul rând, spațiul generos este de o eleganță rafinată, demn de o sală de bal desprinsă din povești. Fără îndoială, celebrarea unei cununii sau o petrecere restrânsă vor fi de neuitat în acest decor cu totul special!

Nenumărate servicii incluse

Astfel, dacă nunta sau evenimentul vostru nu va depăși 250 de invitați, Beluga Events se dovedește a fi o alegere excelentă nu doar ca decor, ci și ca ofertă avantajoasă de pachete și servicii incluse.

De exemplu, pe lângă posibilitatea de a alege meniul personalizat (obișnuit sau vegan), aveți inclus în pachet tortul miresei, insulă de fructe exotice și Open bar (consum nelimitat) de băuturi alcoolice și non-alcoolice.

În plus, la Beluga Events aveți posibilitatea să alegeți apetisantul Cheese Bar (cu variate sortimente de brânzeturi, inclusiv vedeta „Scoici by Beluga”, cu Parmezan și roșii Cherry, servite în cochilii). Nu uitați de Candy Bar (cu bezele, mini-eclere, cupcakes, tarte și alte delicatese) sau de conceptul original de Limonade Bar, unde invitații se pot delecta cu arome fresh din natură!

Nu în ultimul rând, cu ajutorul echipei Beluga, dacă vă doriți, puteți apela ușor la serviciile echipei de dansuri de nuntă, la cabina foto, la un decor de fum greu sau la alte aranjamente pe care vi le doriți.

Alegeți Beluga Events

Pentru o nuntă sau un eveniment organizat ca la carte, într-un spațiu spectaculos, alegeți Beluga Events – o echipă minunată care vă așteaptă într-un decor de vis!
__________

Beluga Events – Aleea Meteo Nr. 4, Galați
Terra Clinique Hotel
Contact 0754 786 990

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.2 / 5. voturi: 11

ai citit?

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...

PetVet Medical – un nou cabinet veterinar în Galați

PetVet Medical, un nou cabinet veterinar înființat la Galați,...

Braila Mall – Destinație de distracție

Ești gata de distracție? Hai la Brăila Mall! Vara este...