Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Noi tehnologii și tratamente de înfrumusețare la noul centru Slim Beauty Galați (P)

Centrul tău de înfrumusețare preferat – Slim Beauty Clinic Galați, se extinde

Așteptarea a luat sfârșit! Centrul tău de înfrumusețare preferat – Slim Beauty Clinic Galați, se extinde și va deschide o nouă locație mai spațioasă, cu noi aparate moderne, în beneficiul celor care își iubesc sănătatea.

Profită la maximum de noile tratamente și de beneficiile pe care le oferă acestea!
Urmărind tot ce este nou și performant în materie de aparatură în domeniul esteticii, Slim Beauty Clinic vă pune la dispoziție următoarele noutăți: Eximia CD 7.0, Bioimpedanță cu xCube 3D și Tehnologie HIFU.

Eximia CD 7.0 – slăbire intensivă și remodelare corporală

Surprinzătorul Eximia CD 7.0 este un concept tehnologic exclusiv pentru slăbire intensivă și remodelare corporală.

Cu beneficii vizibile și în eliminarea celulitei, planul de tratament Eximia Med 7.0 este formula perfectă ce stimulează și reactivează metabolismul celular într-un mod natural și non-invaziv, prin diferitele tehnologii combinate în mod optim pentru a vă oferi soluții de înfrumusețare.

Pentru conturarea corporală, este o alternativă ideală a liposucției chirurgicale: acționează simultan radiațiile laser, electroporația și vibrațiile pentru activarea unui proces de fotobiostimulare a țesutului adipos subcutanat.

Pentru stimularea țesutului conjunctiv și a sistemului limfatic, cu beneficii enorme, aparatul Eximia CD 7.0 dispune de tehnologiile vacuum (masaj pneumatic) și radiofrecvență.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, cu efecte imediate și pe termen lung, combinarea tehnologiilor radiofrecvență cu electroporație accelerează metabolismul celular, prin formarea de noi fibre de colagen, astfel încât să te bucuri de o piele întinerită și cu totul strălucitoare.

Bioimpedanță cu xCube 3D

Pentru soluții eficiente și rezultate maxime în tratamentele de slăbire și remodelare corporală de la Slim Beauty Clinic, tot de la Eximia vine aparatul de bodyscan xCube 3D, ce oferă o diagnosticare non-invazivă prin bioimpedanță.

Acest aparat generează cu eficiență și rapiditate un raport cu indicii musculari, grăsimea sau apa din corp. Iar cunoașterea compoziției corporale, alături de analiza masei musculare și a grăsimii sunt etape esențiale în procesul de pierdere în greutate sau de conturare corporală.

xCube 3D de la Eximia oferă și o prognoză a potențialelor îmbunătățiri, prezentând, în același timp, așteptări realiste cu privire la rezultate ce pot fi obținute de pacient.

Uimitoarea tehnologie HIFU, tehnologia ultrasunetelor

Bazată pe ultrasunete de frecvențe înalte intens focusate, tehnologia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) stimulează la nivel înalt regenerarea colagenului existent în piele, dar și formarea de colagen nou.

HIFU este singurul tratament non-invaziv care utilizează ultrasunete și propriul proces natural de vindecare a corpului pentru liftingul non-chirurgical al pielii care și-a pierdut elasticitatea și fermitatea.

Beneficiile sale sunt de invidiat în reducerea ridurilor, întinderea pielii lăsate de pe gât, în ridicarea obrajilor, sprâncenelor și pleoapelor, definirea liniei maxilarului, strângerea decolteului, în netezirea pielii corpului.

Efectele unui tratament cu tehnologia HIFU le veți vedea cu ochiul liber încă de la prima ședință și, mai mult decât atât, vă veți bucura de ele pentru o lungă perioadă de timp!

Bucură-te de calitatea serviciilor Slim Beauty Clinic Galați!

Vara aceasta, la Slim Beauty Clinic Galați, corpul tău poate profita din plin de beneficiile acestor aparate și de soluțiile estetice non-chirurgicale care lucrează cu eficiență maximă pentru ca tu să arăți și să te simți ca o regină!

Vizitează și tu cele două centre și bucură-te de calitatea serviciilor Slim Beauty Clinic Galați!

Eximia City Clinic – Str. Brăilei nr. 23, Bl. P2 parter
Slim Beauty Clinic – Str . Frunzei nr. 38 A

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...