Excursii pe Dunăre și petreceri private pe ambarcațiunile „Barba Yani”

  ai citit...?

  Dr. Andrei Ciocănaru – Povestea Dental merge mai departe!

  Cum crești renumele familiei și visul părinților tăi? Cum...

  Tendințe în machiajul de toamnă 2022

  Și în acest sezon, naturalețea și prospețimea tenului se...

  King’s Pub – o experiență gastronomică de neratat

  King’s Pub - Rescriem împreună istoria (pe strada Domnească)! Situat...

  - reclama -spot_img
  3.8
  (12)

  „Barba Yani”

  Experiențe noi pe luciul apei, distracție alături de prieteni, panorame mirifice oglindite în Dunăre, petreceri memorabile pe apă!

  Vreți să vă condimentați weekendurile toride de vară? Sau să le oferiți amintiri dragi prietenilor veniți în vizită în „orașul de la Dunăre”? Vreți să creați un moment cu totul special, pentru cineva special?

  Atunci alegeți să vă petreceți timpul pe o ambarcațiune „Barba Yani”, fie într-o simplă mini-excursie pe apă, fie în cadrul unui eveniment special creat la bordul bărcii cu motor!

  Dezvoltând un concept nou în Galați – evenimentele de tip „Party on the boat” – compania „Barba Yani” vă pune la dispoziție personal calificat și ambarcațiuni de lux pentru experiențe inedite și, cu siguranță, de neuitat!

  „Party on the boat” by Barba Yani

  Acesta este un concept de relaxare pe barcă, în largul Dunării, care îmbină distracția și savurarea unui pahar de șampanie alături de prieteni cu experiența de a parcurge un traseu personalizat într-un cadru naturale de poveste.

  O mini-petrecere, cerere în căsătorie, o aniversare sau un team building restrâns, fără teama că muzica e prea tare – aceste evenimente capătă accente exotice când se întâmplă seara, în largul apei, la luminile pitorești ale orașului, reflectate pe Dunăre, într-o barcă absolut superbă!

  Totul se întâmplă la bordul „Corsar 900”, o ambarcațiune hybrid dintr-o gamă de lux, construită din materiale de calitate superioară, cu o zonă VIP dotată cu banchete confortabile, măsuță, frapieră și pahare, spațiu frigorific, umbrar, sistem audio.

  Nu e de mirare că cererile de rezervare se țin lanț și trebuie anunțate cu cel puțin 48 de ore înainte de data dorită!

  Excursii de vis pe ambarcațiunile „Barba Yani”

  Fie că vă doriți un eveniment la bordul ambarcațiunii, fie că nu, „Barba Yani” are și o ofertă variată de mini-excursii și călătorii pe Dunăre, cu durată variind de la 1 oră la o zi întreagă.

  Spre exemplu, în „City View” aveți ocazia să vedeți întreaga Faleză a Dunării de pe apă, iar „Night View Bridge” vă oferă ocazia să admirați și să fotografiați de aproape Podul de la Brăila, și nu oricum, ci în luminile feerice ale serii!

  Toate traseele oferite de echipajul „Barba Yani” ar trebui parcurse cel puțin o dată-n viață: „Insula Cailor” (cu trecere și prin dreptul orașului ucrainean Reni), „Prezentare Port Brăila” (include și Ostrovul Chiciul Mare și gura de vărsare a Brațului Măcin), „Insula Mică a Brăilei”, „Brațul Măcin”, „Aventuri în Delta Dunării”.

  Dacă vrei să te bucuri și tu la maximum de peisajele mirifice de pe Dunăre sau să petreci o seară privată, cu totul specială, alături de prieteni, rezervă o ambarcațiune „Barba Yani” la 0755.044.188!

  FB: Barba Yani – Boating & Events.
  www.barbayani.ro
  0755.044.188

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  3.8 / 5. voturi: 12