Breaking news:

Aranjamente florale. Ce culori și flori se poartă în 2023?

Când vorbim de organizarea unei nunți, un loc fruntaș...

Nunți în trend. Teme interesante în 2023

Tema sau stilul ales pentru nunta ta este, în...

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...

Apa și noile produse Grande Natura: hidratare optimă și gust excelent (P)

- reclama -spot_img
0
(0)

Hidratarea la nivel optim a organismului este un obicei pe cât de simplu și benefic, pe atât de greu de adoptat pentru unii dintre noi.

Cu apă de izvor din Munții Albi ai Insulei Creta, natural alcalină și cu un conținut scăzut de sodiu, apa îmbuteliată Grande Natura este perfectă pentru hidratarea zilnică, oriunde ne-am afla, acasă, la serviciu, la plimbare ori în vacanță.

Apa Grande Natura este o marcă din portofoliul companiei gălățene Grande Gloria Production, cu un pH de 8,0 , disponibilă în variantele de 1 l, 500 ml și 330 ml – aceasta din urmă cu un ambalaj cu totul special, dedicat copiilor, în formă de urs, iepure, pisică, elefant, leu, hipopotam sau lup. O dovadă că nu doar cei mari, dar și cei mici sunt susținuți de Grande Natura în a adopta obiceiuri sănătoase pentru organism.

Portofoliul Grande Natura, diversificat cu produse de tip Food

Cum ne-au obișnuit, brandurile aflate sub umbrela Grande Gloria Production, de la Hygienium până la Lolliboni și Grande Dolceria, cresc și se dezvoltă de la an la an. Nici Grande Natura nu face excepție, evoluând în mod firesc de la apă, la un portofoliu tot mai „grande”.

Clienții au descoperit cu mare plăcere noile și gustoasele produse de tip „Food”, intrate recent sub brandul Grande Natura. Si, bineînțeles, s-au bucurat că o mare parte din necesarul de hrană al gospodăriei poate fi asigurat de Grande Natura.

Pe lângă produsele „ready to eat”, cum sunt hummusul classic sau năutul, Grande Natura are o gamă diversificată de legume conservate după care-ți lasă gura apă numai când le auzi numele: castraveți clasici sau cornișon în oțet, ardei gras marinat în ulei, ardei iute, gogoșari marinați tăiați, fasole albă, vinete coapte, porumb dulce, mazăre verde.

Tot sub brandul Grande Natura găsiți conserve de pește, paste făinoase, măsline, dar și îndrăgitul magiun de la bunica, în variantele Magiun de mere, de prune și de piersici.

Atât apa Grande Gloria, cât și noile produse alimentare pot fi vizualizate ușor de pe site-ul www.passagefood.ro. Iar ca să fiți la curent cu noutățile portofoliului (care se va diversifica și mai mult în viitor), să aflați informații utile despre importanța hidratării sau să nu ratați surprizele pregătite de Grande Natura, urmăriți postările de pe paginile de Facebook, Instagram sau LinkedIn Grande Natura.

Calitatea și gustul bun al produselor sănătoase, alese pe sprânceană, fac din brandul Grande Natura o alegere de încredere, pe care oricare dintre noi ar trebui să o facă pentru coșul zilnic de alimente. Alături, bineînțeles, de apa Grande Natura, care a consacrat acest nume.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Nunți în trend. Teme interesante în 2023

Tema sau stilul ales pentru nunta ta este, în...

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...

Primăvara debordează de exuberanță și savoare la Cofetăria Dana

Cu pași sprinteni și siguri, printre sclipirile atât de...

Nikol MUA – Machiajul, o artă ce presupune multă muncă

Ce legătură există între inginerie agricolă și make-up? Aparent,...

Ciprian Neculai – fotograful e un bun psiholog!

Îi plac oamenii. Și ideea de socializare. Pentru el,...