Breaking news:

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Descoperă noul meniu de sushi de la Gazetto Café

În ultima perioadă, sushi-ul a devenit una dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare, plasând bucătăria japoneză în topul preferinţelor culinare pe plan internaţional.

Știați că “sushi delivery” sunt cuvintele căutate cel mai des de români pe Google, atunci când vine vorba de mâncarea comandată acasă? O arată un studiu făcut la nivel mondial de britanici, fiind confirmat şi în ţara noastră. Astfel, şi românii au preferat să comande sushi în loc de pizza sau cartofi prăjiți în pandemie, pentru că este una dintre mâncărurile care nu îşi schimbă gustul până să ajungă la destinaţie, aşa cum spun bucătarii.

Sushi este un preparat foarte ușor de digerat, bogat în proteine și sănătos, nu conține ulei și are puține calorii.

Descoperă și tu noul meniu de sushi de la Gazetto Café și bucură-te de gustul autentic al acestui preparat atât de iubit de toată lumea!

Toţi cei care au gustat sushi cel puţin o dată de la Gazetto Café, situat pe str. Lahovary nr. 10, Galati (Centru, intersecție cu str. Labirint) sunt de acord: este o experienţă de neuitat şi creează dependentă. Bucătarii de la Gazetto Café care pregătesc această delicatesă încearcă de fiecare dată să transforme acest preparat într-o adevărată sărbătoare a culorii şi gustului, ceea ce face ca sushi-ul să devină o adevărată lecţie de cultură japoneză. De la delicatele rulouri, la nigiri sau sashimi, iubitorii de sushi pot avea încredere că la Gazetto Cafe își pot găsi sushi-ul preferat, pregătit ca la carte, după rețetele bucătăriei japoneze și cu ingrediente proaspete, de calitate superioară.

Roll-urile, asorti-urile și aperitivele reprezintă cele 3 categorii de preparate din noul meniu de sushi, gândit atât pentru iubitorii de pește, cât și pentru vegetarieni.

La capitolul roll-uri, sunt câteva noutăți delicioase ce merită încercate: Panco Roll Fierbinte cu Ton, Sakura Roll, Flamingo Roll, Bonito Roll, Gheisha Roll, Tropic Roll (roll dulce) sau Berries Roll (roll dulce).

Tom Yam și Ramen sunt preparate noi ce se regăsesc la categoria Asorti, iar salata de alge, Edamame sau Fresh Roll sunt alte câteva produse care nu se regăseau până acum în noul meniu de sushi de la Gazetto Café.

Calitatea, bucuria de a-și surprinde mereu clienții și respectarea cu strictețe a rețetelor japoneze, fac din Gazetto Café un restaurant de referință pentru bucătăria japoneză și nu numai. La Gazetto se mixează arome, se construieşte buna dispoziție pentru a vă cuceri cu preparate gustoase pregătite cu multă atenție, dar și cu zâmbetul pe buze.

Dacă nu sunteți hotărâți ce fel de sushi să comandați, vă invităm să studiați meniul complet pe pagina de Facebook Gazetto Cafe, iar pentru rezervări și livrări la domiciliu puteți suna la numărul de telefon 0770 848 047.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...

Împarte bucuria lucrurilor simple cu Cărturești Brăila Mall

De sărbători sau cu fiecare ocazie când îți dorești...

Candy Christmas – Gust de poveste la Cofetăria Dana

Când pășești în acest tărâm magic, simți efectiv cum...