Breaking news:

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

Multipla campioană națională la volei, Lili Apostol: Sportul schimbă vieți și unește destine

- reclama -spot_img
0
(0)

Viața bate filmul, o știm cu toții. Dar când sportul schimbă vieți și unește destine, e chiar subiect de film!

Născută în Brăila, adoptată ani buni de Galați și, apoi, primită de orașul natal înapoi cu brațele deschise, Liliana Apostol are, la cei 35 de ani, povești și un palmares cât pentru două vieți. Cum tatăl ei a făcut lupte la sol la nivel de performanță, Liliana nu putea să nu îmbrățișeze sportul ca stil de viață. Momentan este, la rândul ei, antrenor pentru zeci de copii.

Mai mult decât atăt, viața ei se împletește armonios cu sportul și dincolo de carieră, pentru că vara aceasta tocmai a spus „Da!”:  inima ei de sportivă bate alături de inima altui iubitor al sportului, soțul său fiind arbitru internațional de fotbal de sală pentru competițiile FIFA și UEFA.

Victorii cu CSU Metal Galați

Liliana a început cu volei. De la 9 ani a venit la Liceul cu Program Sportiv Galați, iar rezultatele pregătirii de performanță zilnice le-a văzut o lume întreagă, urmărind cu sufletul la gură meciurile echipei CSU Metal Galați.

Trofeele obținute au fost pe măsura eforturilor fiecărui membru al echipei și ale antrenorilor. Cu Liliana Apostol pe postul de trăgător universal, CSU Metal Galați a cucerit titluri de campioană și de vicecampioană națională, dar și numeroase alte victorii, precum și o performanță de vis: participarea în Champions League la volei. Alături de Liliana, echipa a parcurs drumul spre reușitele ce au consacrat-o ca legendă în voleiul național și internațional!

De la volei, la baschet

După ani în care s-a dedicat exclusiv practicării voleiului, pentru Liliana Apostol a venit vremea să împartă pasiunea ei pentru mișcare. Dar pentru a se readapta în orașul natal, a învățat de la 0 baschet, de la un bun prieten și prin cursuri de specializare.

Ca antrenoare de baschet la Clubul „Cuza Pirates” Brăila și selecționer pentru grupele de performanță de la club participante la campionatele naționale, își dorește să insufle cât mai multor tineri pasiunea pentru sport sau măcar plăcerea pentru mișcare. Momentan, în jur de 350 de copii și adolescenți, fete și băieți, frecventează clubul, învățând de la antrenoarea lor nu doar baschet, ci un adevărat stil de viață.

„Mă bucur enorm că am ocazia să le împărtășesc din cunoștințele mele. Pe toți îi felicit și de toți sunt mândră că au ales mișcarea printre activitățile lor zilnice”, spune Liliana Apostol, un model de ambiție și de succes pentru toți cursanții de la Clubul „Cuza Pirates” Brăila.

Credite foto:

Foto: Lucian Crestez
Makeup: Talpau Mihaela
Hairstylist: Alina Timar
Ținută: Festival Dresses by Gia
Locație: Atrium Events

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

TOM TAILOR – un nou brand de fashion la Shopping City Galați

Poartă cu tine energia vibrantă a orașului și lasă-te...

Magazin de prezentare Askona în incinta Brăila Mall

Un somn odihnitor este unul dintre cei trei piloni...

Cafea cu dragoste și dragoste pentru cafea la Tucano Coffee din Shopping City Galați

Atunci când îți dorești o cafea desăvârșită, dar și...

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, Galați – Agenda culturală

În noul spațiu cultural gălățean – Casa Artelor, miercuri,...