Breaking news:

Multipla campioană națională la volei, Lili Apostol: Sportul schimbă vieți și unește destine

Viața bate filmul, o știm cu toții. Dar când sportul schimbă vieți și unește destine, e chiar subiect de film!

Născută în Brăila, adoptată ani buni de Galați și, apoi, primită de orașul natal înapoi cu brațele deschise, Liliana Apostol are, la cei 35 de ani, povești și un palmares cât pentru două vieți. Cum tatăl ei a făcut lupte la sol la nivel de performanță, Liliana nu putea să nu îmbrățișeze sportul ca stil de viață. Momentan este, la rândul ei, antrenor pentru zeci de copii.

Mai mult decât atăt, viața ei se împletește armonios cu sportul și dincolo de carieră, pentru că vara aceasta tocmai a spus „Da!”:  inima ei de sportivă bate alături de inima altui iubitor al sportului, soțul său fiind arbitru internațional de fotbal de sală pentru competițiile FIFA și UEFA.

Victorii cu CSU Metal Galați

Liliana a început cu volei. De la 9 ani a venit la Liceul cu Program Sportiv Galați, iar rezultatele pregătirii de performanță zilnice le-a văzut o lume întreagă, urmărind cu sufletul la gură meciurile echipei CSU Metal Galați.

Trofeele obținute au fost pe măsura eforturilor fiecărui membru al echipei și ale antrenorilor. Cu Liliana Apostol pe postul de trăgător universal, CSU Metal Galați a cucerit titluri de campioană și de vicecampioană națională, dar și numeroase alte victorii, precum și o performanță de vis: participarea în Champions League la volei. Alături de Liliana, echipa a parcurs drumul spre reușitele ce au consacrat-o ca legendă în voleiul național și internațional!

De la volei, la baschet

După ani în care s-a dedicat exclusiv practicării voleiului, pentru Liliana Apostol a venit vremea să împartă pasiunea ei pentru mișcare. Dar pentru a se readapta în orașul natal, a învățat de la 0 baschet, de la un bun prieten și prin cursuri de specializare.

Ca antrenoare de baschet la Clubul „Cuza Pirates” Brăila și selecționer pentru grupele de performanță de la club participante la campionatele naționale, își dorește să insufle cât mai multor tineri pasiunea pentru sport sau măcar plăcerea pentru mișcare. Momentan, în jur de 350 de copii și adolescenți, fete și băieți, frecventează clubul, învățând de la antrenoarea lor nu doar baschet, ci un adevărat stil de viață.

„Mă bucur enorm că am ocazia să le împărtășesc din cunoștințele mele. Pe toți îi felicit și de toți sunt mândră că au ales mișcarea printre activitățile lor zilnice”, spune Liliana Apostol, un model de ambiție și de succes pentru toți cursanții de la Clubul „Cuza Pirates” Brăila.

Credite foto:

Foto: Lucian Crestez
Makeup: Talpau Mihaela
Hairstylist: Alina Timar
Ținută: Festival Dresses by Gia
Locație: Atrium Events

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...