Breaking news:

Tendințe în machiajul de nuntă pentru 2023

Machiajul în ziua nunții trebuie să fie spectaculos, să...

Candlelier – an oasis of scent

Când pășești în Atelierul Candlelier, arome discrete, dar ademenitoare...

Cum arată rochia de mireasă în 2023?

Alegerea rochiei de mireasă este cel mai important punct...

Aranjamente florale. Ce culori și flori se poartă în 2023?

Când vorbim de organizarea unei nunți, un loc fruntaș...

Aparatură nouă la One Beauty Clinic (P)

- reclama -spot_img

One Beauty Clinic – o clinică elegantă și spațioasă

One Beauty Clinic din Galați este un exemplu frumos de afacere armonioasă și complexă în domeniul de beauty. Cu o experiență de 10 ani, clinica elegantă și spațioasă din strada Traian, de la numărul 151, oferă tot ce-și poate dori o femeie în materie de îngrijire și self-care: remodelare corporală și slăbire intensivă, epilare definitivă cu laser Dioda, micropigmentare sprâncene, servicii de coafor (clinica dispune de propria gamă de extensii din păr natural), tratamente faciale și corporale inovative și tehnici de îndepărtare tatuaje cu laserul.

Servicii de slăbire localizată și tonifiere la One Beauty Clinic

Pentru că cele două echipamente Eximia HR77 Platinum, existente deja în clinică, s-au bucurat de un mare succes și cererea pe serviciile de slăbire localizată și tonifiere este în creștere, de săptămâna aceasta, la One Beauty Clinic Galați este disponibilă o nouă aparatură, ZIONIC, ce oferă rezultate extraordinare atât în combinație cu Eximia, cât și ca tratament de sine stătător!

Un produs inovativ marca Termosalud

ZIONIC este un produs inovativ marca Termosalud, care combină două tehnologii: masajul activ rotațional profund (MARP), sistem ce utilizează o energie de intensitate mare și impedanță mică și radiofrecvența de intensitate mare.

Practic, noul aparat, adus la Galați, se luptă cu celulita rezistentă (de gradul I, II și III) și este ideal pentru persoanele cu piele flască în zona brațelor, abdomenului și în special pentru clientele care au rămas cu surplus de piele în urma curelor severe de slăbire.

Tratamentul cu ZIONIC oferă rezultate vizibile de la prima utilizare: stimulează metabolismul celulelor grase și reduce țesutul adipos; accelerează producția de colagen și elastină; activează circulația sanguină, oxigenarea țesuturilor si fermitatea pielii; asigură drenajul limfatic și contribuie la detoxifierea organismului, relaxează și are un efect decontracturant.

În plus, aparatul îmbunătățește tonusul muscular, regenerarea venoasă și sistemul limfatic. Diferit de alte tratamente, ZIONIC este non-invaziv și nedureros.

“La One Beauty Clinic punem accent pe servicii complete, de aceea asigurăm consultații gratuite, care ne permit să stabilim o schemă complexă de tratament, bazată pe combinațiile de aparatură disponibilă în clinică”, spune Aura Rodica Budurcă, administratorul clinicii.

Pentru informații, consultați vă invităm să consultați paginile de facebook și Instagram One Beauty Clinic, iar pentru programări puteți apela la numărul de telefon: 0757 812 606!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.3 / 5. voturi: 6

ai citit?

Candlelier – an oasis of scent

Când pășești în Atelierul Candlelier, arome discrete, dar ademenitoare...

Cum arată rochia de mireasă în 2023?

Alegerea rochiei de mireasă este cel mai important punct...

Aranjamente florale. Ce culori și flori se poartă în 2023?

Când vorbim de organizarea unei nunți, un loc fruntaș...

Nunți în trend. Teme interesante în 2023

Tema sau stilul ales pentru nunta ta este, în...

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...