Aparatură nouă la One Beauty Clinic

  ai citit...?

  Excursii pe Dunăre și petreceri private pe ambarcațiunile „Barba Yani”

  „Barba Yani” Experiențe noi pe luciul apei, distracție alături de...

  Alege un decor plin de farmec la noul restaurant Beluga Events

  Evenimentul perfect la care visezi merită un decor pe...

  Magazinul 4F te așteaptă din 29 iulie la Brăila Mall

  4F îți oferă echipament sportiv de performanță și îmbrăcăminte...

  - reclama -spot_img
  4.3
  (6)

  One Beauty Clinic – o clinică elegantă și spațioasă

  One Beauty Clinic din Galați este un exemplu frumos de afacere armonioasă și complexă în domeniul de beauty. Cu o experiență de 10 ani, clinica elegantă și spațioasă din strada Traian, de la numărul 151, oferă tot ce-și poate dori o femeie în materie de îngrijire și self-care: remodelare corporală și slăbire intensivă, epilare definitivă cu laser Dioda, micropigmentare sprâncene, servicii de coafor (clinica dispune de propria gamă de extensii din păr natural), tratamente faciale și corporale inovative și tehnici de îndepărtare tatuaje cu laserul.

  Servicii de slăbire localizată și tonifiere la One Beauty Clinic

  Pentru că cele două echipamente Eximia HR77 Platinum, existente deja în clinică, s-au bucurat de un mare succes și cererea pe serviciile de slăbire localizată și tonifiere este în creștere, de săptămâna aceasta, la One Beauty Clinic Galați este disponibilă o nouă aparatură, ZIONIC, ce oferă rezultate extraordinare atât în combinație cu Eximia, cât și ca tratament de sine stătător!

  Un produs inovativ marca Termosalud

  ZIONIC este un produs inovativ marca Termosalud, care combină două tehnologii: masajul activ rotațional profund (MARP), sistem ce utilizează o energie de intensitate mare și impedanță mică și radiofrecvența de intensitate mare.

  Practic, noul aparat, adus la Galați, se luptă cu celulita rezistentă (de gradul I, II și III) și este ideal pentru persoanele cu piele flască în zona brațelor, abdomenului și în special pentru clientele care au rămas cu surplus de piele în urma curelor severe de slăbire.

  Tratamentul cu ZIONIC oferă rezultate vizibile de la prima utilizare: stimulează metabolismul celulelor grase și reduce țesutul adipos; accelerează producția de colagen și elastină; activează circulația sanguină, oxigenarea țesuturilor si fermitatea pielii; asigură drenajul limfatic și contribuie la detoxifierea organismului, relaxează și are un efect decontracturant.

  În plus, aparatul îmbunătățește tonusul muscular, regenerarea venoasă și sistemul limfatic. Diferit de alte tratamente, ZIONIC este non-invaziv și nedureros.

  “La One Beauty Clinic punem accent pe servicii complete, de aceea asigurăm consultații gratuite, care ne permit să stabilim o schemă complexă de tratament, bazată pe combinațiile de aparatură disponibilă în clinică”, spune Aura Rodica Budurcă, administratorul clinicii.

  Pentru informații, consultați vă invităm să consultați paginile de facebook și Instagram One Beauty Clinic, iar pentru programări puteți apela la numărul de telefon: 0757 812 606!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  4.3 / 5. voturi: 6