Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Blue Escape – descoperă poveștile Dunării și ale Deltei într-o ambarcațiune de lux!

Cu Blue Escape îți „încarci bateriile”

Îți dorești să evadezi pentru câteva ore din cotidian într-o zi caniculară de vară, să te bucuri de peisaje unice, să ai parte în liniștea serilor de un apus oglindit în apele Dunării, să faci fotografii de vis și să îți încarci bateriile cu o experiență de neuitat? Vrei să faci cuiva drag un cadou inedit? Excursii pe Dunăre?

Blue Escape este soluția!

Adică pasiunea pentru apă și ambarcațiuni a unui gălățean, transformată într-o activitate recreativă care îmbină utilul cu plăcutul și readuce Dunărea mai aproape de riveranii săi.

Ștefan Pîntecan este cel care te invită, zilnic, la o porție de istorie, împletită cu o plimbare recreativă pe Dunăre, cu moderna sa ambarcațiune cu opt locuri Sea Ray 19SPX. Plimbarea se face în deplină siguranță și confort, în primul rând, pentru că Ștefan știe fiecare cotlon al Dunării, și în al doilea rând, pentru că toți pasagerii poartă veste de siguranță.

Iar experiența, în orice variantă ar fi, înseamnă reconectarea cu Dunărea, amintiri minunate, istorie trăită, locuri de vis și timp frumos cu prietenii.

Iată ce îți oferă Ștefan și Blue Escape:

Excursie la Insula Cailor – ideală dacă pui în ambarcațiune o gustare și un vin la gheață! Timp de două ore se merge în aval pe fluviu, ocazie cu care vei afla de la Ștefan istoria porturilor dunărene.

Peisajele de la gura de vărsare a râului Prut îți vor încânta privirea, iar cei 30 de cai sălbatici de pe insulă te vor lăsa fără cuvinte. Pe acest traseu poți admira panorama orasului Reni din Ucraina și, cu puțin noroc, faimoșii pelicani sau minunatele lebede care și-au găsit adăpost în zonă.

Excursie Galați - Brăila - Ostrovul Chiciul MareExcursie Galați – Brăila – Ostrovul Chiciul Mare (două ore) – Traseul presupune deplasarea spre portul Galați, prezentare gurii de varsare a râului Siret, ostrovul Chiciul Mare, prezentarea portului Brăila și a gurii de vărsare a brațului Macin.

Este excursia în care poți să fotografiezi podul peste Dunăre chiar de sub el și poți descoperi peisaje de vis la apus cu orașele Galați și Brăila. La cerere, se poate coborî pe faleza orașului vecin și se poate vizita Muzeul Balta Albă a Brăilei.

Excursie Insula Mică a Brăilei (trei ore) – este traseul de mai sus, la care se adaugă Insula Mică a Brăilei.

Excursie Măcin (patru ore) – Plecare port Galați, prezentarea brațului Macin, prezentarea portului Macin. La cerere, se poate coborî pe ponton și se poate servi o delicioasă masă pescărească.

Excursie de o zi în Delta Dunării – cu plecare spre port Galați, vedere oraș Reni, prezentarea porturilor Isaccea și Tulcea. De aici, în funcție de opțiunea dorită, se poate merge în inima Deltei, la Mila 23 (canalul Șontea, sat Mila 23, canalul Eracle, lacul Matița, lacul Merhei, pădurea Letea), spre Sulina (brațul Sulina, orașul Sulina, farul vechi din Sulina și ieșire în Marea Neagră) sau către plaja sălbatică de la Sfântul Gheorghe (port Mahmudia, sat Sf. Gheorghe, Meleau Sf. Gheorghe și iesire în Marea Neagră). În orice variantă, se asigură o masă cu specific pescăresc.

Plecările se fac de la Trecere Bac Galați cu minim 4 pasageri în barcă. Detalii, pe http://excursiipedunare.ro/ sau Excursii pe Dunăre-Blue Escape (facebook). Rezervari la 0740302006!

Reconectează-te cu Dunărea și Delta!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...