Tacos & Burgers – un nou fast food în Galați

  ai citit...?

  Excursii pe Dunăre și petreceri private pe ambarcațiunile „Barba Yani”

  „Barba Yani” Experiențe noi pe luciul apei, distracție alături de...

  Alege un decor plin de farmec la noul restaurant Beluga Events

  Evenimentul perfect la care visezi merită un decor pe...

  Magazinul 4F te așteaptă din 29 iulie la Brăila Mall

  4F îți oferă echipament sportiv de performanță și îmbrăcăminte...

  - reclama -spot_img
  4.5
  (13)

  Nu puteți ajunge în Mexic, vine Mexicul la dumneavoastră!

  De astăzi, în Galați, pe strada Brăilei, la numărul 204, lângă Școala 7 în Țiglina II, s-a deschis un mic și cochet restaurant street food pentru pasionații de mâncare mexicană si nu numai. Aici puteți găsi tacos, burritos, quesadillas, nachos, dar și savuroșii burgeri americani, în diverse combinații de gust și savoare, chiar și în variante pentru vegani.

  Produsele sunt fresh, sosurile sunt preparate în bucătăria proprie, iar condimentele și cojile de tacos sunt importante din străinătate, pentru a păstra autenticitatea rețetei. Însă ce este cel mai important: clientul își poate personaliza preparatele, în funcție de preferințe și gust!

  Tacos & Burgers – meniuri avantajoase

  Restaurantul vă oferă meniuri avantajoase pentru toate buzunarele. Prețurile încep de la 7 lei pentru un delicios taco. La capitolul burgeri, aici puteți gusta de pui, porc, vită, mexican și vegan, alături de cartofi prăjiți și inele de ceapă.

  În ceea ce privește taco, pe lângă cel vegan (de soia), pe viitor, la Tacos & Burgers veți putea savura și un delicios taco cu somon. Cât despre nachos, aceștia vin în combinație cu sos de brânză, salsa sau guacamole.

  Pentru consumatorii curajoși, există la Tacos & Burgers diverse sosuri extra picante, originare din Mexic, care pot fi testate pe gratis.

  În spatele întregului concept, se află o echipa de tineri pasionați de mâncarea mexicană și burgeri, strânsă în jurul bucătarului Viorel Turcu, un chef care a adunat din străinătate experiențe culinare și a dorit să aducă și în Galați savoarea bucătăriei latino-americane, pline de personalitate.

  Așa că, dacă aveți drum prin Țiglina II, opriți-vă la un burrito cu pui, orez mexican, fasole roșie sau salsa, savurați un taco sau încercați rețetele inedite de burgeri. Cât despre quesadilla, la Tacos & Burgers o găsiți fie în varianta cu brânză, fie umplută cu carne de pasăre. Pentru o experiență autentică, puteți încerca și câteva băuturi răcoritoare specifice: Mexican cola sau Jarritos, în diverse combinații de gusturi.

  Tacos & Burgers livrează și la domiciliu

  Dacă v-am convins, vă mai spunem că Tacos & Burgers livrează și la domiciliu, prin Tazz sau Glovo. Vă așteptăm să încercați produse cu personalitate!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  4.5 / 5. voturi: 13