Breaking news:

Apelează și tu la expertul în curățenie al Andreei Marin: EXPERTTO by Grande Gloria Production

Nu e chiar ușor să ții curată o casă-ntreagă, însă cu ajutorul unui expert în curățenie, precum este EXPERTTO, treaba e pe jumătate făcută!

Când este folosit și recomandat de însăși Andreea Marin, în casa care găzduiește proiectul ei de suflet, Creative Hub Voice & Visibility, atunci nu mai încape îndoială că produsele de curățenie EXPERTTO nu ar trebui să lipsească nici din casa voastră.

Vedeta media Andreea Marin a împărtășit celor care o urmăresc pe canalul YouTube că și-a dorit să păstreze acest spațiu unul luminos, plăcut și cu o atmosferă unde să-i fie drag să lucreze și să fie creativă. Reușește și cu ajutorul gamei EXPERTTO de la compania gălățeană Grande Gloria Production, care produce și dezinfectanții Hygienium, brand de top la nivel național!

„O clădire cu multe unghere și cu zone tehnice, ca a noastră, trebuie bine îngrijită și îmi place să strălucească de curățenie, așa că am ales cu atenție ce e mai bun, probat deja, pentru a păstra clădirea într-o stare bună.

Gama EXPERTTO de la Grande Gloria Production le rezolvă pe toate rapid și eficient: parchetul și ceramica lucesc, băile, bucătăria, studiourile sau camerele tehnice, mobila, geamurile”, a povestit îndrăgita Andreea Marin.

Gama EXPERTTO, pentru casă și mașină

Nu doar pentru cei obsedați de curățenia lună, ci pentru orice gospodărie, EXPERTTO oferă o gamă largă de produse, de la detergenți lichizi, soluții pentru curățarea geamurilor, șervetele umede pentru geamuri, ceramic sau pentru mobilă, bureți, lavete, prosoape de bucătărie, dar și hârtie igienică, saci menajeri sau produse indispensabile în bucătărie, precum hârtie de copt, de aluminiu și folie alimentară.

Cu gama Auto EXPERTTO (soluții și șervetele umede de curățat tapițeria, parbrizul sau bordul), curățenia lună se poate extinde ușor și în afara casei.

Despre trucuri de curățenie, despre gama complete EXPERTTO sau alte informații utile, nu ezita să cauți canalul de Facebook https://www.facebook.com/ExperttoRomania/ și pe cel de Instagram https://www.instagram.com/expertto.cleaning.expert/

Și cumpărăturile sunt mai ușoare și mai eficiente, pentru că ai la îndemână, în același loc, diverse produse de curățat pentru toate spațiile din casa ta, de la același producător. Se pot comanda foarte ușor online, chiar acum, de pe site-ul www.lolliboni.com!

Pentru rezultate impecabile în ce privește curățarea suprafețelor din casa ta, apelează cu toată încrederea la produsele Expertto, expertul în curățenie pe care se bazează chiar și Andreea Marin!

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...