Breaking news:

Peter Pan Afterschool Galați – pentru dezvoltarea armonioasă a copilului tău

Apărut ca o rază de speranță în pandemie, Peter Pan Afterschool Galați vine în ajutorul elevilor de 6-12 ani, dar mai ales al părinților, pe parcursul anului școlar. Situat într-un spațiu generos – un apartament spațios aflat la etajul II al blocului Italian Residence – Peter Pan Afterschool Galați dispune de dotări noi, grație finanțării din fonduri europene: laptop-uri (care pot fi folosite și pentru predarea online, dacă va fi cazul), table interactive, material didactic bogat și adecvat și mobilier nou nouț, adaptat vârstei. Afterschool-ul este, momentan, cel mai tânăr din Galați și oferă un mediu sigur, supravegheat de învățare, sprijin la teme, activități educative, distractive și, nu în ultimul rând, momente binemeritate de relaxare pentru cei mici.

“Fiind părinte, m-am gândit la familiile în care ambii adulți sunt ocupați, iar rezolvarea temelor pentru acasă nu face parte din momentele plăcute ale zilei sau rămâne în grija bonei ori a bunicilor. La Peter Pan Afterschool Galați ne asigurăm, în primul rând, că lecțiile sunt bine făcute și înțelese. Apoi, oferim copilului posibilitatea să aprofundeze cunoștințele de limbă engleză, cu ajutorul personalului calificat îl implicăm în activități educative și distractive și îl ajutăm să socializeze și să își facă prieteni. Punem accent pe dezvoltarea încrederii în sine și a creativității, oferim îndrumare și oportunități de relaxare activă”, a declarat Nicoleta Carciug, administratorul afterschool.

De ce să alegeți Peter Pan Afterschool Galați?

Locul se află sub patronajul lui Peter Pan, celebrul personaj visitor, pentru care totul este posibil! Spațiul este aerisit, luminos și bine compartimentat. Sunt trei săli de clasă, dotate cu table interactive și bănci moderne, unde elevii își pot face temele, după ce iau masa. Capacitatea este gândită pentru 14 copii, cu respectarea distanțărilor impuse de pandemie. Pe balconul generos, s-a amenajat un loc de relaxare, unde micuții pot citi o carte sau se pot odihni activ.

Programul este de la 11,30 la 16,30, cu o pauză de masă la ora 12,00. De la 13,30 copiii încep să își facă temele, apoi se continuă cu activități diverse, în funcție de dorințe și abilități. În plus, dacă se revine la învățământ în regim online, copiii de la Peter Pan Afterschool Galați pot urma cursurile online de la sediu: programul de tip afterschool dispune de laptopuri dotate cu căști cu microfon, astfel că nu există interferențe și elevii nu se deranjează unul pe altul. Mesele sunt în regim catering. Meniul este echilibrat din punct de vedere nutrițional și se garantează pentru calitatea ingredientelor. Personalul e calificat, specializat în îngrijirea copiilor, interacționează cu calm și oferă tot sprijinul de care aceștia au nevoie – pentru teme, abilități limba engleză, dezvoltare, relaxare.

Siguranță: Copilul este supravegheat constant, prin joc și joacă, și se reduce astfel riscul apariției unor comportamente nepotrivite. Dacă acasă, rămași singuri, micuții pot petrece mare parte a timpului la televizor sau pe Internet, la Peter Pan Afterschool Galați copiii învață într-un mod distractiv, după un orar stabilit, dar și socializează, leagă prietenii,deprind să gestioneze conflicte,  să lucreze în echipă, se conectează la activități de grup specifice vârstei.  Peter Pan Afterschool Galați promoveaza cooperarea, sprijinul si respectul. Cei mici primesc sprijin la teme și vor avea o atitudine mai bună față de școală și educație. Iar seara, acasă, vor avea suficient timp pentru momente de calitate în familie.

Dacă v-am convins, Peter Pan vă așteaptă să-l vizitați pe pagina de facebook Peter Pan Afterschool Galați sau direct, la adresa Bdul. G. Coșbuc nr. 251A, bloc Italian 1, etaj 2, ap. 7. Vă puteți înscrie la telefon 0722 245 258!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...