Breaking news:

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de pe strada Al. Ioan Cuza nr. 43, a început atunci când, printr-o întâmplare, Cristina Duțu s-a întâlnit la croitoreasa la care își lucra hainele, de ani buni, cu o doamnă care purta același sacou ca al ei.

“Am realizat că ideile mele pot avea succes și am decis că e timpul să am suficient curaj pentru a-mi deschide propriul atelier”, povestește Cristina.

LUJO a fost inspirat de un citat al lui Lagerfeld: “Luxul înseamnă să ai nonşalanţa unui tricou într-o rochie scumpă”. Haute couture a fost alegerea Cristinei pentru că reunește, într-o sintagmă, tot ce are moda mai bun: artă, design unic, materiale de lux și tehnică minuțioasă. Practic, Atelierul dă viață hainelor, creații proprii, lucrate manual, de către croitorii iscusiți ai atelierului, și-și propune să aducă excelența în fashion pe plan local.

“Nu vei găsi la noi piese de îmbrăcăminte realizate cu lipituri sau decupaje aplicate prin lipire. Toate accesorile sunt strict cusute manual sau pictate. Încercăm, pe cât posibil, să realizăm piese doar din țesături naturale, de la tafta Duces, brocard și mătăsuri unicat, pe care le aducem de la furnizori din Italia și Anglia.

Ne mândrim cu idei bune și o execuție de calitate, de la îmbrăcatul cusăturilor și ai nasturilor (ceea ce se realizează doar în atelierele de lux) la deschiderea nasturilor de pe mână la un sacou, de exemplu. Cele mai comandate piese haute couture sunt rochiile de seară, preferatele mele”, explică Cristina.

Atelierul LUJO s-a făcut deja cunoscut pe piață cu două colecții, care au marcat devenirea Cristinei Duțu: prima, “Le Pampon”, în urma finalizării cursului de design vestimenar Dalles Go, și a doua, “Tout est Rose”, la finalul cursurilor din cadrul Institutului de modă Salomea Turtă. Lansarea colecției, care s-a canalizat în jurul trandafirilor și a cifrei magice șapte, a avut loc la Teatrul “Maria Filotti” din Brăila și a fost un real spectacol.

În atelier se găsesc și creații gata realizate, ce pot fi probate sau folosite ca punct de plecare pentru o piesă originală. “Clientele noastre sunt doamne ce înțeleg ce înseamnă o piesă vestimentară bine realizată, menită să pună în valoare atuurile și să ascundă mici defecte.

O vizită în atelier este practic o poveste, povestea rochiei probabil perfecte, ce începe cu o discuție la o cafea bună, asezonată cu multe bomboane de ciocolată, timp în care schițez un model unic. Căutăm țesăturile, urmează realizarea tiparului, prima probă, retușurile, a doua probă, accesorizarea, finisajele. Iar magia continuă până la zâmbetul perfect de final, al unei femei fericite”, spune Cristina.

Atelierul LUJO Design este locul unde hainele își recapătă statutul de altă dată și conferă doamnelor confort și stil. Alege să trăiești elegant, alege Atelierul LUJO Design! Programări la tel. 0758 892 573.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.8 / 5. voturi: 9

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...