Breaking news:

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer este o tehnică de întreținere corporală care implică mișcări de Pilates realizate cu ajutorul unui aparat special. Este vorba de un cadru cu arcuri și scripeți numit reformer, creat de Joseph Pilates în 1920, aparat ce permite corpului să execute exerciții în echilibru, care implică mai multe grupe de mușchi și astfel te ajută să crești rezistența organismului și să îți remodelezi corpul. Tehnica se învață sub stricta supraveghere a unui instructor și este combinată cu respirația controlată, ceea ce reprezintă un plus în obținerea stării de bine.

Este ceea ce îți propune și instructorul certificat Valentina Cercel la HIIT BODY REFORMER, cu sediul în Galați, pe strada Bucureștii Noi, la nr. 46, în spatele Restaurantului Grădinița. Pasionată de gimnastică de când era de-o șchioapă, Valentina a încercat în Spania toate sporturile și tehnicile de îngrijire corporală, de la spinning la fitness, yoga, crossFit. Pilatesul i s-a părut o formulă optimă de întreținere și menținere corporală, așa că a absolvit mai întâi cursul de PEAK Pilates de la Câmpina, apoi s-a specializat în metoda Braining, la clasa lui Isaac Fernandez în Malaga, Spania. Întoarsă acasă, Valentina a adus mai multe aparate reformer din Spania (cu torre, scaun, cardilac, barril cu scară și corrector de spate) și te așteaptă la ședințe individuale sau pe clase de maxim patru persoane. “Pilates înseamnă un sistem de peste 600 de exerciții în lucrul cu salteaua sau cu aparatul, menite să angreneze întregul corp. Tehnica este indicată în recuperări medicale, ideală pentru întreținerea sportivilor, dar și pentru cei care doresc să își mențină articulațiile, mușchii și postura sănătoase. Exercițiile de Pilates pe reformer propun o gamă adaptabilă de mișcări: perfecte pentru începători, provocatoare pentru pasionații de sporturi și potrivită pentru cei care se recuperează după o accidentare”, precizează Valentina.

Folosită inițial în recuperarea medicală de către dansatori sau sportivi profesioniști, tehnica Pilates Reformer a fost preluată în toată lumea și este practicată astăzi de cântăreții și actorii de la Hollywood, dar și de oameni obișnuiți care doresc să își mențină sănătatea și starea de bine. Nu e de mirare că Valentina își doreștă să înceapă, din vară, la sediul HIIT BODY REFORMER și cursuri specializate, cu profesori din Spania, pentru cei care doresc să devină instructori certificați de Pilates Reformer.

Câteva dintre beneficiile Pilates Reformer, așa cum reiese din ce spun practicanții: crește forța musculară și elasticitatea corpului, întărește rezistența trunchiului, ceea ce aduce cu sine o postură corectă și eliminarea durerilor de spate. Tehnica oferă echilibru static și dinamic, asigură un abdomen plat, fese și coapse tonifiate, flexibilitate și control total asupra musculaturii. În plus, concentrându-se pe respirație și pe alinierea corpului, antrenamentul ajută la îmbunătățirea capacității cardiorespiratorii, stimulează hormoni precum dopamina și serotonina și crește fluxul de oxigen și circulația sângelui.

Te-am făcut curios/curioasă? O ședință de 50 de minute pe un reformer te va convinge! Pentru detalii și programări, sună la 0757 662 798! HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.4 / 5. voturi: 21

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...