Breaking news:

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

TOM TAILOR – un nou brand de fashion la Shopping City Galați

- reclama -spot_img
5
(1)

Poartă cu tine energia vibrantă a orașului și lasă-te inspirat de ritmul urban cu piesele vestimentare de la Tom Tailor, brandul german de renume mondial, super îndrăgit și apreciat, pe care îl găsești acum și Shopping City Galați, în magazinul deschis de curând lângă Farmacia Salofarm, aproape de intrarea Starbucks.

Ținutele de la Tom Tailor îți acompaniază experiențele și provocările de zi cu zi, conferind încredere, lejeritate și stil. Colecțiile sunt special gândite și concepute pentru a răspunde nevoilor individului tânăr, modern, activ, plin de energie și întreprinzător.

Tom Tailor înseamnă o marcă urbană prin definiție, care, începând din anul 1999, creează îmbrăcăminte trendy, de calitate superioară, dar accesibilă, pentru a oferi clientului modern o imagine autentică şi un stil sport, relaxat şi actual.

Alege și tu să îți exprimi individualitatea, printr-un look autentic, descoperind varietatea Tom Tailor, disponibilă prin cele 12 colecții diferite pe care brandul le oferă anual clienților.

Produsele sunt sinonime cu o experiență de high quality sub toate aspectele, insuflând principii de modă și o perspectivă relaxată asupra vieții. Totodată, tonul viu și dinamic care caracterizează brandul exprimă entuziasmul și viziunea optimistă Tom Tailor asupra lumii, confirmând disponibilitatea pentru noi provocări – acestea sunt premisele prin care marca germană a devenit unul dintre cei mai importanți retaileri de modă din lume și continuă să atragă și bucure clienții care împărtășesc aceleași valori.

Tom Tailor este pentru cei care caută și găsesc părțile frumoase ale vieții, pentru cei curajoși și îndrăzneți, care îi încurajează și îi inspiră, la rândul lor, pe alții.

Tom Tailor este pentru cei care nu văd lumea în alb și negru. E pentru toți cei care au o energie debordantă.

Descoperă și experimentează și tu stilul TOM TAILOR – viu și colorat! Vino în magazinul din Shopping City Galați să cunoști brandul care te încurajează întotdeauna să fii cea mai bună versiune a ta.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

Magazin de prezentare Askona în incinta Brăila Mall

Un somn odihnitor este unul dintre cei trei piloni...

Cafea cu dragoste și dragoste pentru cafea la Tucano Coffee din Shopping City Galați

Atunci când îți dorești o cafea desăvârșită, dar și...

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, Galați – Agenda culturală

În noul spațiu cultural gălățean – Casa Artelor, miercuri,...