Breaking news:

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

TOM TAILOR – un nou brand de fashion la Shopping City Galați

Poartă cu tine energia vibrantă a orașului și lasă-te inspirat de ritmul urban cu piesele vestimentare de la Tom Tailor, brandul german de renume mondial, super îndrăgit și apreciat, pe care îl găsești acum și Shopping City Galați, în magazinul deschis de curând lângă Farmacia Salofarm, aproape de intrarea Starbucks.

Ținutele de la Tom Tailor îți acompaniază experiențele și provocările de zi cu zi, conferind încredere, lejeritate și stil. Colecțiile sunt special gândite și concepute pentru a răspunde nevoilor individului tânăr, modern, activ, plin de energie și întreprinzător.

Tom Tailor înseamnă o marcă urbană prin definiție, care, începând din anul 1999, creează îmbrăcăminte trendy, de calitate superioară, dar accesibilă, pentru a oferi clientului modern o imagine autentică şi un stil sport, relaxat şi actual.

Alege și tu să îți exprimi individualitatea, printr-un look autentic, descoperind varietatea Tom Tailor, disponibilă prin cele 12 colecții diferite pe care brandul le oferă anual clienților.

Produsele sunt sinonime cu o experiență de high quality sub toate aspectele, insuflând principii de modă și o perspectivă relaxată asupra vieții. Totodată, tonul viu și dinamic care caracterizează brandul exprimă entuziasmul și viziunea optimistă Tom Tailor asupra lumii, confirmând disponibilitatea pentru noi provocări – acestea sunt premisele prin care marca germană a devenit unul dintre cei mai importanți retaileri de modă din lume și continuă să atragă și bucure clienții care împărtășesc aceleași valori.

Tom Tailor este pentru cei care caută și găsesc părțile frumoase ale vieții, pentru cei curajoși și îndrăzneți, care îi încurajează și îi inspiră, la rândul lor, pe alții.

Tom Tailor este pentru cei care nu văd lumea în alb și negru. E pentru toți cei care au o energie debordantă.

Descoperă și experimentează și tu stilul TOM TAILOR – viu și colorat! Vino în magazinul din Shopping City Galați să cunoști brandul care te încurajează întotdeauna să fii cea mai bună versiune a ta.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3.5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...

PetVet Medical – un nou cabinet veterinar în Galați

PetVet Medical, un nou cabinet veterinar înființat la Galați,...

Braila Mall – Destinație de distracție

Ești gata de distracție? Hai la Brăila Mall! Vara este...