Breaking news:

Întărește-ți imunitatea cu Natur House

În sezonul de toamnă, atunci când vremea răcoroasă își face simţită apariția, trebuie să ne sporim imunitatea organismului, pentru a face faţă cu brio în faţa virușilor și bolilor care pot apărea.

Deşi sistemul imunitar poate recunoaşte viruşii pe care i-a mai întâlnit şi combătut înainte, există posibilitatea să nu reuşească acelaşi lucru cu un virus nou, precum coronavirusul, de exemplu, sau de ce nu, cu unul mai vechi care a suferit mutaţii.

Imunitatea scăzută se manifestă prin vulnerabilitate în fața infecţiilor, deteriorarea celulelor, inflamaţii, oboseala persistentă, răcelile frecvente care se vindecă greu, apariţia herpesului sau a candidozelor, insomnia, nevoia crescută de dulciuri.

Însă dacă sistemul imunitar este echilibrat, va putea proteja organismul.

Așadar, respectarea anumitor reguli este esențială pentru creșterea imunității organismului.

Specialiștii de la Natur House vă sugerează că adoptarea unui stil de viaţă sănătos înseamnă o imunitate eficientă, așa că este necesar să aveți o dietă echilibrată, bogată în legume, fructe, cereale integrale sau pește. Pe lângă acest lucru esenţial, este recomandat să faceţi mişcare fizică regulată, aproximativ 150 minute/săptămână. Renunţarea la fumat reprezintă un atuu, chiar şi reducerea consumului de alcool, iar somnul trebuie să aibă o constantă de 7-8 ore/noapte.

Cu suplimentele alimentare de la Natur House, poţi combate slăbirea imunităţii

Dacă sistemul imunitar este destul de slăbit,  pot fi utile anumite suplimente alimentare preparate din plante sau probiotice de la Natur House.

Natur House Revitalive, datorită conținutului său de ingrediente (miere, lăptişor de matcă şi rădăcină de ginseng) care pot combate oboseala și  stresul psiho-fizic, este deosebit de util pentru dietele controlate care vizează abordarea unui stil de viaţă sănătos și echilibrat.

NaturHouse Bronisan Forte, datorită conținutului său de ingrediente capabile să susțină sănătatea tractului respirator (pătlagina, cimbrişor de câmp), este deosebit de util pentru a ajuta la apărarea fiziologică a organismului și la funcționalitatea tractului respirator superior.

Natur House Juvenki fiole, prin extractul de acerola, uleiul de limba mielului, vitamina C şi vitamina E, concentratul de măr, concentratul de portocală, beta-caroten și seleniu susțin buna funcționare a sistemului imunitar, fiind o puternică sursă de antioxidanţi.

Panakibiotic, prin extractul de măr, soc, propolis, cimbru de câmp, vitamina B3 şi B6 sprijină buna funcționare a sistemului imunitar.

Mivinat Probiotik, Mivinat Silica ce conține calciu, magneziu, siliciu şi zinc sau Mivinat B 100 cu vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, reprezinte alte surse importante de menținere a imunitații ridicate.

Trebuie totuşi precizat că toate suplimentele alimentare să fie consumate fără excese. Un exemplu ar fi ca dozele mari de vitamina B6 (>100 mg/zi) pot determina dezvoltarea unor tumori, iar excesul de zinc (>150 mg/zi) poate inhiba sistemul imunitar.

Un alt sfat este acela de a elimina tensiunile din viața dumneavoastră, pentru că o stare de echilibru interior va aduce echilibru și în viața exterioară. Așadar, purtaţi-vă bine cu sistemul vostru imunitar și veţi reuși să țineţi la distanță orice atac venit din partea unor organisme străine.

Nu uitaţi că suntem ceea ce mâncăm, iar prin urmare alimentația poate susține sau, din contră, slăbi sistemul imunitar.

Experții în nutriție de la Natur House, alături de tine

Pentru ca tu să devii mulțumit în totalitate de tine, apelează fără ezitare la specialiștii de la Natur House.

Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, cu peste 2000 de centre prezente în 40 de tări. Dacă ești interesat, centrul Natur House îți oferă consiliere din partea unui specialist în nutriție, care în funcție de obiceiurile alimentare, de stilul de viață, de afecțiunile fiecăruia îți va recomanda o dietă de reeducare alimentară și produse exclusive marca Natur House.

Toate consultațiile sunt gratuite. Programările se fac la numerele de telefon 0751.339.206 sau 0786.925.747.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...