Breaking news:

Beluga Pool – un strop de vacanță și relaxare pentru tine (P)

Zilele de vară te ademenesc cu dogoarea și strălucirea lor și te îmbie la vacanță și la clipe de destindere și relaxare. Dar ce faci când timpul nu îți permite sau momentele de concediu nu sunt chiar atât de aproape pe cât ți-ai dori, dar ai nevoie de un răgaz binemeritat? Răsfață zilele de vară cu chef vesel de vacanță și atmosferă estivală la Beluga Pool.

Parte din Complexul Terra Clinique, într-un spațiu ultra modern, Beluga Pool oferă dotări de top, pentru o memorabilă experiență la piscină, de fiecare dată. Într-un ambient exclusivist, piscina Beluga este completată de un bar acvatic, cascade îmbietoare, zonă pentru servit masa, plus spațiul cu terenuri de tenis și alte activități de agrement. În plus, la Belluga, poți transforma experiența de la piscină într-un adevărat răsfăț de bunăstare, alegând dintre terapiile de înfrumusețare sau tratamentele disponibile la Centrul Terra Clinque. Poți opta pentru relaxare la sauna cu infraroșu, ședințe la salinele cu sare naturală sau cu sare de Himalaya, petrecerea timpului la piscina interioară, la sala de fitness, dotată cu echipamente profesionale, sau, în funcție de preferință, proceduri de întreținere și înfrumusețare la cabinete ultramoderne Terra Clinique.

În plus, pentru că sănătatea și starea de bine reprezintă cartea de vizită a activității Terra Clinque, pentru ca tu să te bucuri în deplină siguranță de timpul și experiența ta la piscină, în condiții optime, echipa Beluga Pool pune la dispoziția clienților un pediluviu la intrarea în piscină, iar monitorizarea calității apei din piscină se realizează conform legislației în vigoare.

Beluga Pool este locul tău pentru destindere și relaxare, prilej de reconectare la ritmul tău propriu, e sursa de energie revigorantă de care ai nevoie, plăcerea de a petrece timp în natură, de a-ți recăpăta echilibrul și armonia interioară.

Și, pentru că vrei să te bucuri de tot ce e mai bun și frumos alături de cei dragi, iar  timpul împreună este cel mai prețios , la Beluga Pool copiii până la 7 ani beneficiază de intrare gratuită.

Rezervă-ți și tu locul la răsfăț de vacanță la telefon: 0771 182 415 și pe pagina de facebook: Hotel Terra & Beluga Pool.

Hai la Beluga Pool din Complexul Terra Clinique și bucură-te de euforia și de farmecul verii!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...